Povezane vesti
Pa, ti nemaš osnovno obrazovanje! Zerin blam koji je zapalio društvene mreže - "Crna Gora mi je omiljeni grad"
Mondo 28.12.2023
Pevačica Zera pre izvesnog vremena odgovarala na pitanja pratilaca, kasnije joj pisali "bolje da nije" Pevačica Zera pre izvesnog vremena odgovarala na pitanja pratilaca, kasnije joj pisali "bolje da nije" Mlada pevačica Marina Pezerović, poznatija… »
"Crna Gora mi je omiljeni grad": Pevačica zaprepastila neznanjem, ljudi ne mogu da veruju šta čitaju: "Mene je sramota"
Blic 28.12.2023
Pevačica Marina Pezerović, poznatija kao Zera šokirala je svojim neznanjem pratioce na Instagramu. Naime, pevačica Marina Pezerović, koja je odrasla u Austriji našla se na meti kritičara jer je na pitanje koji joj je omiljeni grad izjavila da je to… »
Vesti dana »

Studentu iz Novog Sada ponovo određeno policijsko zadržavanje zbog incidenata ispred dif: Odluka suda vraćena na ponovno odlučivanje
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih

Kruševac, uhapšen muškarac osumnjičen da je nezakonito uklanjao plombe sa električnih brojila
RTS pre 28 minutajoš 29 povezanih

Marta Kos: Zahtevi studenata ono što od vlasti u Beogradu traži i Brisel
N1 Info pre 4 satijoš 30 povezanih

Sud doneo odluku u slučaju optužnice protiv Bobe Živojinovića: Brenin muž u problemu, evo šta sledi
Mondo pre 28 minutajoš 26 povezanih