Povezane vesti
Pa, ti nemaš osnovno obrazovanje! Zerin blam koji je zapalio društvene mreže - "Crna Gora mi je omiljeni grad"
Mondo 28.12.2023
Pevačica Zera pre izvesnog vremena odgovarala na pitanja pratilaca, kasnije joj pisali "bolje da nije" Pevačica Zera pre izvesnog vremena odgovarala na pitanja pratilaca, kasnije joj pisali "bolje da nije" Mlada pevačica Marina Pezerović, poznatija kao… »
"Crna Gora mi je omiljeni grad": Pevačica zaprepastila neznanjem, ljudi ne mogu da veruju šta čitaju: "Mene je sramota"
Blic 28.12.2023
Pevačica Marina Pezerović, poznatija kao Zera šokirala je svojim neznanjem pratioce na Instagramu. Naime, pevačica Marina Pezerović, koja je odrasla u Austriji našla se na meti kritičara jer je na pitanje koji joj je omiljeni grad izjavila da je to Crna… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 1 satjoš 46 povezanih
Trener Hetafea odao priznanje Saši Iliću i najavio težak meč u Humskoj
RTS pre 22 minutajoš 43 povezane
Oglasio se Tramp o iznenadnoj poseti direktora CIA Moskvi: "Nešto bi moglo da proizađe iz ovoga"
Telegraf pre 2 satajoš 58 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih
Treći dan rasprave u Skupštini o 59 tačaka, polemika Aleksića i Malog o zaduživanju
RTS pre 3 satajoš 49 povezanih