Povezane vesti
"Ako trener želi da umrem na terenu, umreću" Topić je ovom izjavom "zapalio" Delije - au, kakve reči mladog plejmejkera!
Kurir 28.12.2023
Nikola Topić (18) vratio se u Crvenu zvezdu i jedva čeka da opet zaigra za nju, jer nije mogao da odbije poziv da se vrati u matični klub i u Evroligu! "Dugo godina je moj san bio da igram za Zvezdu. Odrastao sam kao navijač ovog kluba. Mnogo će mi… »
Kakve reči Nikole Topića o Zvezdi: "Ovo je moj san, ako trener želi da umrem na terenu, onda ću umreti!"
Telegraf 28.12.2023
Spreman je za velika dela! Jedna od najsvetlijih, ako ne i najsvetlija tačka srpske košarke, Nikola Topić, vratio se nedavno u Crvenu zvezdu iz Mege sa pozajmice, te se očekuje njegov debi u Evroligi protiv Panatinaikosa, dok je govorio i za ESPN o… »
Vesti dana »
Blokada Suda u Novom Sadu: Ispred zgrade pripadnici žandarmerije
Insajder pre 35 minutajoš 21 povezana
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
Beta pre 41 minutajoš 11 povezanih
Njoj je za dlaku izmakla pobeda na Montesongu: NeonoeN predstavlja Crnu Goru na Evroviziji, a evo kako su bodovi dodeljeni - publika je imala drugog favorita (foto)
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
Gutereš: Prekid vatre u Libanu je prvi zračak nade u regionalnom sukobu
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih