Povezane vesti
"Ako trener želi da umrem na terenu, umreću" Topić je ovom izjavom "zapalio" Delije - au, kakve reči mladog plejmejkera!
Kurir 28.12.2023
Nikola Topić (18) vratio se u Crvenu zvezdu i jedva čeka da opet zaigra za nju, jer nije mogao da odbije poziv da se vrati u matični klub i u Evroligu! "Dugo godina je moj san bio da igram za Zvezdu. Odrastao sam kao navijač ovog kluba. Mnogo će mi… »
Kakve reči Nikole Topića o Zvezdi: "Ovo je moj san, ako trener želi da umrem na terenu, onda ću umreti!"
Telegraf 28.12.2023
Spreman je za velika dela! Jedna od najsvetlijih, ako ne i najsvetlija tačka srpske košarke, Nikola Topić, vratio se nedavno u Crvenu zvezdu iz Mege sa pozajmice, te se očekuje njegov debi u Evroligi protiv Panatinaikosa, dok je govorio i za ESPN o sebi… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 47 minutajoš 81 povezana
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 6 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 12 povezanih
Filozofski fakultet u Nišu traži od Vlade povlačenje odluke o osnivanju Fakulteta za srpske studije
Nedeljnik pre 2 satajoš 31 povezana