Povezane vesti
"Ako trener želi da umrem na terenu, umreću" Topić je ovom izjavom "zapalio" Delije - au, kakve reči mladog plejmejkera!
Kurir 28.12.2023
Nikola Topić (18) vratio se u Crvenu zvezdu i jedva čeka da opet zaigra za nju, jer nije mogao da odbije poziv da se vrati u matični klub i u Evroligu! "Dugo godina je moj san bio da igram za Zvezdu. Odrastao sam kao navijač ovog kluba. Mnogo će mi… »
Kakve reči Nikole Topića o Zvezdi: "Ovo je moj san, ako trener želi da umrem na terenu, onda ću umreti!"
Telegraf 28.12.2023
Spreman je za velika dela! Jedna od najsvetlijih, ako ne i najsvetlija tačka srpske košarke, Nikola Topić, vratio se nedavno u Crvenu zvezdu iz Mege sa pozajmice, te se očekuje njegov debi u Evroligi protiv Panatinaikosa, dok je govorio i za ESPN o… »
Vesti dana »
Šta su poslodavci dužni da daju zaposlenima koji rade za praznik? Ne moraju samo da vam isplate duple dnevnice
Mondo pre 48 minutajoš 71 povezana
Sneg u Beogradu: Trenutno veje u ovom delu prestonice, pogledajte snimak prvih pahulja
Telegraf pre 2 satajoš 35 povezanih
„Sami sebe su upropastili poslednjih dana“: Vučić o odluci da ode u Baku na dan protesta u Beogradu
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 6 satijoš 23 povezane