Povezane vesti
"Ako trener želi da umrem na terenu, umreću" Topić je ovom izjavom "zapalio" Delije - au, kakve reči mladog plejmejkera!
Kurir 28.12.2023
Nikola Topić (18) vratio se u Crvenu zvezdu i jedva čeka da opet zaigra za nju, jer nije mogao da odbije poziv da se vrati u matični klub i u Evroligu! "Dugo godina je moj san bio da igram za Zvezdu. Odrastao sam kao navijač ovog kluba. Mnogo će mi… »
Kakve reči Nikole Topića o Zvezdi: "Ovo je moj san, ako trener želi da umrem na terenu, onda ću umreti!"
Telegraf 28.12.2023
Spreman je za velika dela! Jedna od najsvetlijih, ako ne i najsvetlija tačka srpske košarke, Nikola Topić, vratio se nedavno u Crvenu zvezdu iz Mege sa pozajmice, te se očekuje njegov debi u Evroligi protiv Panatinaikosa, dok je govorio i za ESPN o… »
Vesti dana »
Tramp: Mask i Ramasvami na čelu Ministarstva za efikasnost vlade, voditelj Foks njuz ministar odbrane
RTS pre 20 minutajoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 2 satajoš 25 povezanih