Повезане вести

Огласио се МЦ Стојан након повреде: Поделио фотографије са места незгоде, па поручио – „Овога пута сам имао среће“

Огласио се МЦ Стојан након повреде: Поделио фотографије са места незгоде, па поручио – „Овога пута сам имао среће“

Нова 28.12.2023
Популарни музичар задобио је повреде након незгоде коју је доживео возећи квад. Марко Стојковић, познатији као МЦ Стојан, доживео је незгоду возећи квад. Популарни певач се огласио на свом Инстаграм профилу након незгоде, па се… »
"Ранила ме једна жена": МЦ Стојан пустио песму и укључио камеру - причали да је повређен, он позира!

"Ранила ме једна жена": МЦ Стојан пустио песму и укључио камеру - причали да је повређен, он позира!

Мондо 28.12.2023
Репер демантовао наводе да је задобио повреде. Репер демантовао наводе да је задобио повреде Репер МЦ Стојан демантовао је наводе медија, који су пренели да је повређен у раним јутарњим часовима у једном кафићу у Сопоту. Поводом… »
МЦ Стојан жестоко повређен у шуми! Певач се огласио на свом инстаграму па поручио: Не брже од живота, људи пазите...

МЦ Стојан жестоко повређен у шуми! Певач се огласио на свом инстаграму па поручио: Не брже од живота, људи пазите...

Курир 28.12.2023
Марко Стојковић, познатији као МЦ Стојан, повређен је у Сопоту, а полиција је тим поводом покренула истрагу. Наиме, МЦ Стојан је објавио на свом Инстаграм профилу како је са квадом упао у блато и доживео незгоду у којој је имао… »
Повређен МЦ Стојан! Инцидент у кафићу у Сопоту, обавештена и полиција - репер задобио повреду ноге?

Повређен МЦ Стојан! Инцидент у кафићу у Сопоту, обавештена и полиција - репер задобио повреду ноге?

Мондо 28.12.2023
Репер МЦ Стојан наводно повређен у раним јутарњим часовима у кафићу, на Инстаграму објавио слику преврнутог квада. Репер МЦ Стојан наводно повређен у раним јутарњим часовима у кафићу, на Инстаграму објавио слику преврнутог… »

Вести дана »