Povezane vesti
Sve oči bile uprte u Miloša Bikovića i sa Kim će doći na premijeru filma "Sluga 2": Tu je bila jedna veoma posebna dama (foto)…
Kurir 28.12.2023
Večeras je srpska premijera ruske komedije "Sluga 2", nastavka hit filma sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. Na premijeri su viđeni muzičar Slobodan Trkulja, glumac Miodrag Radonjić sa trudnom suprugom, Aleksandar Radoičić, Viktor Savić, Andrej… »
Premijera nastavka najgledanije komedije svih vremena: Na crvenom tepihu sve puca od glamura, a glavna zvezda je Biković (foto)…
Kurir 28.12.2023
U Galeriji večeras se održava srpska premijera dugoočekivanog nastavka najgledanije ruske komedije svih vremena "Sluga 2", prave novogodišnje filmske poslastice sa Milošem Bikovićem. "Ovog puta sam morao da igram princa i plešem valcer u vrlo nezgrapnim… »
Vesti dana »
Vatromet emocija na dočeku studenata iz Novog Pazara u Valjevu: „Ovo je generacija koja će izboriti pravdu, a mi moramo da joj čuvamo leđa“
Nova pre 16 minutajoš 38 povezanih
Trobojke, trubači i narodna nošnja: Skupovi protiv blokada u tri grada, premijer Macut iz Požarevca: "Ne smemo da pravimo podele među ljudima" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 39 povezanih
"Uvek sam imao odlične odnose sa Putinom" Tramp otkrio uslov za sastanak sa ruskim liderom
Večernje novosti pre 16 minutajoš 26 povezanih
Amerika uvela sankcije predsedniku Kolumbije i njegovoj ženi i sinu
BBC News pre 8 satijoš 20 povezanih