Povezane vesti
Znate ga kao "lepoticu" sa prijinog koncerta, A SAD šokirao sve! Božo ima dečka 10 godina, sad objavio sliku: "Moj ceo svet"
Kurir 28.12.2023
Pevačica Aleksandra Prijović napravila je nedavno pravi spektakl na koncertima u Zagrebu, nakon čega je ispoštovala svoje fanove i slikala se sa njima, a fotka sa Božom Kraljem posebno je privukla pažnju. Božu mnogi znaju u svetu poznatih, a pojedinim… »
Prijina "lepotica" ponovo pravi pometnju: Božidar 10 godina u vezi s dečkom - pokazao ga na Instagramu?
Mondo 28.12.2023
Frizer iz Hrvatske Božidar Pavlić, poznatiji kao Božo Kralj, objavio sliku s mladićem i potpis "moj svet" Frizer iz Hrvatske Božidar Pavlić, poznatiji kao Božo Kralj, objavio sliku s mladićem i potpis "moj svet" Božidar Pavlić, frizer šoubiz dama iz… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA - Merc predložio da Ukrajina dobije status "pridruženog člana" EU; Putin i Lukašenko prate vežbe nuklearnih snaga: Nikome ne pretimo
RTV pre 2 satajoš 43 povezane
SRCE: Marta Kos bi morala da zna da novi zakoni nisu put ka slobodnim izborima
Beta pre 9 satijoš 30 povezanih
Mafijaški obračuni u Beogradu ne prestaju: Ubistvo, ranjavanja, molotovljevi kokteli...
N1 Info pre 4 satijoš 64 povezane
Šest splavova izgorelo na Adi Ciganliji: Novi detalji o požarima, učestvovao veliki broj vatrogasaca (foto)
Mondo pre 6 satijoš 26 povezanih