Povezane vesti
"Komšije gledale sramotu iza zavesa, a majka je podržava" Svekrva Anka očajna zbog snaje, celo selo ih ogovara, pukla bruka
Kurir 29.12.2023
Baka Anka iz Hrvatske požalila se na svoju snaju, koja ne želi da primi sveštenika u svoj stan za vreme blagoslova kuće i ne želi da ima veze sa verom i tradicijom. Njen sin i njegova žena žive u istoj kući sa njom, a za razliku od nje, Anka je veoma… »
"Celo selo me ogovara zbog snajke": Anka doživela veliku sramotu kada joj je sveštenik pokucao na vrata: "Uništiće nam…
Blic 28.12.2023
Baka Anka sa svojom porodicom živi u selu u kojem se svi međusobno poznaju, jako je religiozna i veoma poštuje tradiciju, ali, jedini problem predstavlja njena snajka, koja niti veruje u Boga niti poštuje tradiciju. Svoj problem je izložila čak i za… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Kapetan bole krstari belom lađom: Magična plovidba kroz srpsku Svetu goru ostavlja turiste bez daha, Ovčarsko-kablarska klisura prirodni je dragulj Zapadne Srbije (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Sadistički nas muče i hiljadu puta puštaju "bebeći plač", ali ja ostajem celu noć (video)
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana