Povezane vesti
Radno vreme tokom novogodišnjih i božićnih praznika: Kako rade prodavnice, pošte i pijace
Euronews 29.12.2023
Tokom novogodišnjih i božićnih praznika radno vreme trgovinskih i ugostiteljskih objekata biće izmenjeno, dok se parking neće kontrolisati i naplaćivati prvog, drugog i sedmog januara. Beogradske pijace radiće ubičajno, sem što će 1. i 7. januara biti… »
Tokom praznika dežuraće pošte, prodavnice, apoteke, a parking će biti besplatan
Biznis.rs 29.12.2023
Neradni dani u Srbiji su 1, 2. i 7. januar. Tokom novogodišnjih i božićnih praznika radno vreme javnih preduzeća, institucija, trgovinskih radnji i šoping molova, javnog prevoza, kao i parkinga biće izmenjeno. Neradni dani u Srbiji su 1, 2. i 7. januar… »
Već 8. januara vraćamo se na posao, ali ne brinite: Evo kada su prvi sledeći neradni dani
Telegraf 29.12.2023
Praznik rada u našoj zemlji garantuje dva slobodna dana, 1. i 2. maj. Neradni dani tokom novogodišnjih i božićnih praznika biće 1, 2, i 7. januar. Nakon januara meseca, sledeći neradni dani nas očekuju odmah u februaru povodom Dana državnosti koji se… »
Neradni i radni dani: Ne praznuje se 8. januar jer se Božić ne "prenosi"
Radio 021 29.12.2023
Prema Zakonu o državnim praznicima u Srbiji, Nova godina je državni praznik i praznuje se 1. i 2. januara. Neradni dani u 2024. biće ponedeljak i utorak. Takođe, prvi dan Božića 7. januar je verski praznik i neradan dan. U 2024. godini Božić pada u… »
Radno vreme tokom praznika! Kada u dežurnu poštu, prodavnicu ili tržni centar? (detaljan spisak)
Mondo 29.12.2023
Sledi pregled radnog vremena pošte, trgovinskih lanaca, tržnih centara i pijaca tokom predstojećih praznika, kao i – parking servisa. Sledi pregled radnog vremena pošte, trgovinskih lanaca, tržnih centara i pijaca tokom predstojećih praznika, kao i –… »
Radno vreme za praznike – kako rade pošte, pijace, prodavnice, tržni centri
N1 Info 29.12.2023
Neradni dani za prodavnice u Srbiji su prvi dan Nove godine - 1. januar i Božić - 7. januar. U nedelju, 31. decembra većina prodavnica rade skraćeno radno vreme, do 18 časova, a isto važi i za Badnji dan, 6. januar. Ali, i tu ima izuzetaka. Sledi pregled… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 14 minutajoš 26 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 34 minutajoš 19 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 48 minutajoš 12 povezanih