Povezane vesti
"Cvilim i plačem kad mi stigne penzija" Bio je popularan, glumio je čuvenu Slavujku, davao pesme džaba, o egzistenciji nije…
Kurir 29.12.2023
Glumca, kompozitora, tekstopisca i voditelja Borisa Bizetića, mnogi pamte kao čuvenu Slavujku iz humorističkog šoua, koji je režirao upravo on, a koji se emitovao u periodu od 1994. godine do 2002. godine i 1996. godine dobio je Oskar popularnosti za… »
"Cvilim i plačem kad mi stigne penzija": Nekada mega popularan, a danas na ivici egzistencije: Glumio je čuvenu Slavujku, pa…
Blic 29.12.2023
Glumca, kompozitora, tekstopisca i voditelja Borisa Bizetića, mnogi pamte kao čuvenu Slavujku iz humorističkog šoua, koji je režirao upravo on, a koji se emitovao u periodu od 1994. godine do 2002. godine i 1996. godine dobio je Oskar popularnosti za… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 1 satjoš 1 povezana