Povezane vesti
Dačić: Imamo dogovor sa SNS
Vesti online 29.12.2023
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je ta stranka napravila dogovor o saradnji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) još pre izbora, a da “nikakve spletke i nečija zlurada očekivanja da će se razići tu ne pomažu”. – Mi… »
Dačić: Imamo dogovor sa SNS, spletke da ćemo se razići „tu ne pomažu“
N1 Info 29.12.2023
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je ta stranka napravila dogovor o saradnji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) još pre izbora, a da "nikakve spletke i nečija zlurada očekivanja da će se razići tu ne pomažu". „Mi… »
Dačić: Imamo dogovor sa SNS, Spletke da ćemo se razići „tu ne pomažu
Nedeljnik 29.12.2023
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je ta stranka napravila dogovor o saradnji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) još pre izbora, a da „nikakve spletke i nečija zlurada očekivanja da će se razići tu ne pomažu“. „Mi… »
Dačić: Nikakve spletke i zlurada očekivanja da ćemo se razići sa SNS – ne pomažu
Radio sto plus 29.12.2023
“Mi imamo SNS i predsednika (Srbije Aleksandra) Vučića kao strateške i glavne partnere u vođenju politike koja je najbolja za Srbiju. To smo rekli i pre izbora, govorimo i danas”, rekao je Dačić za današnje izdanje lista Politika. Dodao je da će… »
Potpredsednik socijalista: Promena na čelu SPS ne bi bila dobra
Novi magazin 29.12.2023
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević ocenio je danas da Srbiju u narednoj godini očekuju "teška iskušenja i izazovi" i da zbog toga, ni po stranku, ni po državu, ne bi bila dobra promena na čelu SPS. Predsednik SPS Ivica… »
Milićević: Srbiju čekaju teška iskušenja, promena na čelu SPS ne bi bila dobra
N1 Info 29.12.2023
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević ocenio je da Srbiju u narednoj godini očekuju "teška iskušenja i izazovi" i da zbog toga, ni po stranku, ni po državu, ne bi bila dobra promena na čelu SPS. Predsednik SPS Ivica Dačić… »
Vesti dana »
Stiže nagli preokret vremena, meteorolog otkrio kad će pasti sneg: Spremite se za kišu i poledicu
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana
Japan: stranka Sanae Takaiči osvojila apsolutnu većinu na izborima
Politika pre 1 satjoš 26 povezanih
Pad Lindsi Von i protesti u Milanu slike su koje obilaze svet: Melonijeva demonstrante nazvala "neprijateljima Italije"
N1 Info pre 56 minutajoš 82 povezane
Dodik kaže da je pobeda Karana zagrevanje za oktobarske izbore, Blanuša priznao poraz
Beta pre 11 minutajoš 17 povezanih