Повезане вести

"Сада сам стварно изгубио" Јањуш не може да дође себи, након што је сахранио брата, објавио потресну поруку : Туга не јењава…

"Сада сам стварно изгубио" Јањуш не може да дође себи, након што је сахранио брата, објавио потресну поруку : Туга не јењава…

Курир 29.12.2023
Марко Јањушевић Јањуш, бивши кошаркаш и ријалити учесник "Елите" пре само пар дана изгубио је трагично рођеног брата, а како се сумња ради се о самоубиству.Сада се Јањуш огласио и поделио своју бол путем друштвених мрежа… »
Не знам брате како ћу... Јањуш сломљен од туге за братом, упутио му потресне речи

Не знам брате како ћу... Јањуш сломљен од туге за братом, упутио му потресне речи

Ало 29.12.2023
Најмлађи брат Марка Јањушевића Јањуша трагично је преминуо. Јањушев најмлађи брат Михајло Јањушевић испраћен је пре неколико дана на вечни починак. Сахрани је присуствовао велики број пријатеља и познаника, а све је… »
Јањуш дошао У стан покојног брата Михајла: Попакова све ствари, а онда се сломио и заплакао

Јањуш дошао У стан покојног брата Михајла: Попакова све ствари, а онда се сломио и заплакао

Блиц 29.12.2023
Михаило Јањушевић (27), рођени брат актуелног учесника "Елите" Марка Јањушевића Јањуша одузео је себи живот у стану у Београду. Како сазнаје "Блиц" од извора блиског Јањушевићу, Марко је отишао у стан покојног брата Михајла… »
Анели и даље не зна шта се дешава са Јањушем, јавно закукала и обратила му се: "пала сам У депресију, покушавам да ухватим…

Анели и даље не зна шта се дешава са Јањушем, јавно закукала и обратила му се: "пала сам У депресију, покушавам да ухватим…

Блиц 29.12.2023
Учесник "Елите" Марко Јањушевић Јањуш, изведен је из ријалитија због смрти рођеног брата, који је у среду сахрањен. Његова ријалити партнерка, Анели Ахмић, не може да дође себи након што је Марко Јањушевић Јањуш напрасно… »
Анели пала у депресију Не може да дође себи након Јањушевог одласка из Елите, јавно му се обратила!

Анели пала у депресију Не може да дође себи након Јањушевог одласка из Елите, јавно му се обратила!

Ало 29.12.2023
Анели Ахмић не може да дође себи након што је Јањуш напрасно напустио Елиту. Учесник Елите Марко Јањушевић Јањуш доживео је породичу трагедију када је његов рођени брат пре неколико дана пронађен мртав у изнајмљеном стану у… »
"На свету ниси био сам": Јањуш посветио брату потресне стихове, не престаје да плаче након што је Михаило одузео себи живот…

"На свету ниси био сам": Јањуш посветио брату потресне стихове, не престаје да плаче након што је Михаило одузео себи живот…

Блиц 29.12.2023
Михаило Јањушевић (27), рођени брат актуелног учесника "Елите" Марка Јањушевића Јањуша одузео је себи живот у стану у Београду. Он је сахрањенем на градском гробљу у родном Пријепољу недалеко од породичне куће. Јањуш и… »
Јањуш објавио стихове које леде крв у венама Потресним речима се обратио покојном брату: Да фалићеш ми знам, сваки минут…

Јањуш објавио стихове које леде крв у венама Потресним речима се обратио покојном брату: Да фалићеш ми знам, сваки минут…

Курир 29.12.2023
Михаило Јањушевић, рођени брат учесника "Елите" Марка Јањушевића Јањуша, пронађен је мртав у 27. години у Београду, остављајући породицу и пријатељ у великој боли. На вечни починак испраћен у среду, 27. децембра у родном… »
Стихови које је јањуш синоћ објавио леде крв у жилама Поново се обратио покојном брату, не може да дође себи због трагедије!…

Стихови које је јањуш синоћ објавио леде крв у жилама Поново се обратио покојном брату, не може да дође себи због трагедије!…

Ало 29.12.2023
Не може да сакрије бол због губитка брата. Брат учесника ријалитија Марка Јањушевића Јањуша, Михајло, пронађен је мртав у изнајмљеном стану у Београду. Јању је напустио Елиту када се прочула страшна вест и од тада не престаје… »

Вести дана »