Povezane vesti
U džep stavljao 5.000 maraka, selo je govorilo da je lud! Posle tragedije nestao - Sve sam dao na život, imam samo kuću!
Mondo 29.12.2023
Slaviša Vujić poznat je po hitu "Crna golubice" koji ga je vinuo na sam vrh muzičke scene, a u jeku ogromne popularnosti puvukao se iz javnog života. Slaviša Vujić poznat je po hitu "Crna golubice" koji ga je vinuo na sam vrh muzičke scene, a u jeku… »
Otpevao je hit "Crna golubice", zarađivao 5.000 po svirci, pa se zbog tagedije povukao: "Sve sam dao na život, imam samo jednu…
Blic 29.12.2023
Hit pesma "Crna golubice" obeležila je karijeru Slaviše Vujića, a on se nakon smrti supruge 2010. godine povukao iz javnosti i odlučio da smanji broj nastupa. Kako sada Slaviša Vujić ističe to je tada bilo potpuno drugo vreme. - To je bilo drugačije… »
Vesti dana »

Na snazi narandžasti i crveni meteoalarm: Očekuju se obilne padavine, danas do 13 stepeni
Euronews pre 15 minutajoš 20 povezanih

Vučić na večeri kod danskog kralja povodom održavanja Samita Evropske političke zajednice
Beta pre 10 minutajoš 13 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 10 minutajoš 5 povezanih