Povezane vesti
U džep stavljao 5.000 maraka, selo je govorilo da je lud! Posle tragedije nestao - Sve sam dao na život, imam samo kuću!
Mondo 29.12.2023
Slaviša Vujić poznat je po hitu "Crna golubice" koji ga je vinuo na sam vrh muzičke scene, a u jeku ogromne popularnosti puvukao se iz javnog života. Slaviša Vujić poznat je po hitu "Crna golubice" koji ga je vinuo na sam vrh muzičke scene, a u… »
Otpevao je hit "Crna golubice", zarađivao 5.000 po svirci, pa se zbog tagedije povukao: "Sve sam dao na život, imam samo…
Blic 29.12.2023
Hit pesma "Crna golubice" obeležila je karijeru Slaviše Vujića, a on se nakon smrti supruge 2010. godine povukao iz javnosti i odlučio da smanji broj nastupa. Kako sada Slaviša Vujić ističe to je tada bilo potpuno drugo vreme. - To je bilo… »
Otpevao hit Crna golubice, zarađivao 5.000 po svirci! Povukao se zbog tragedije: Sve sam dao na život, imam samo jednu…
Kurir 29.12.2023
Hit pesma "Crna golubice" obeležila je karijeru Slaviše Vujića, a on se nakon smrti supruge 2010. godine povukao iz javnosti i odlučio da smanji broj nastupa. Kako sada Slaviša Vujić ističe to je tada bilo potpuno drugo vreme. - To je bilo… »
Vesti dana »
Sneg napravio haos po Srbiji: Kolaps u Beogradu i na auto-putu Miloš Veliki, više od 10.000 ljudi bez struje
Nova pre 30 minutajoš 27 povezanih
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest studenta koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 55 minutajoš 57 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
Politika pre 36 minutajoš 50 povezanih
Više od 10.000 korisnika bez struje u Zlatiborskom, Rasinskom i Raškom okrugu
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih
Akcija „Zastani Srbijo“: Tišina za poginule na železničkoj stanici u Novom Sadu
Vreme pre 4 satijoš 47 povezanih