Povezane vesti
Na romantičnoj večeri, ona blista u trudnoći: Mina i Ognjen pokazali kako ispraćaju 2023. godinu: "Ovo mi je najlepša u životu"…
Blic 29.12.2023
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović uskoro će postati roditelji, a ona ne krije koliko je srećna jer su joj se najlepše stvari desile upravo u godini na izmaku. Mina i Ognjen su započeli vezu nakon što se on razveo, a nakon što su… »
"Meni je ovo najlepša godina u životu" Mina objavila emotivnu fotografiju sa Ognjenom, evo kako ponosni roditelji ispraćaju…
Kurir 29.12.2023
Ognjen Amidžić i njegova koleginica Mina Naumović obradovali su javnost kada su početkom septembra, nakon što je prvobitno informacija dospela u medije, potvrdili da će postati roditelji. Mina i Ognjen ubrzo su otpočeli zajednički život u luksuznom… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana