Povezane vesti
Neprocenjiv snimak koji će vas nasmejati poslednjeg radnog dana ove godine: Veselin reaguje na Gen Z koji komentarišu njegov…
Nova 29.12.2023
Portal Nova.rs lansirao je novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa kompanijom Samsung, a u kojoj su influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podelili sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje… »
„Izvini stvarno, al’ ja te ne razumem“: Pogledajte Veselinov urnebesni odgovor na druge goste emisije „Ogledalce moje“ VIDEO…
Nova 29.12.2023
Portal Nova.rs lansirao je novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa kompanijom Samsung, a u kojoj su influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podelili sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje… »
Vesti dana »
"Kiša će se pretvarati u led" RHMZ se hitno oglasio, izdato i upozorenje za vozače: Evo kada i gde će biti najkritičnije
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Novogodišnja Zvezda je ponovo evroligaška zverka, crveno-beli ubedljivi u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Dve tragedije sprečene za dlaku: Muškarac skočio sa Pančevca, za njim krenula i žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Novi detalji užasa u Novom Pazaru: Otac udarao sina (21) motkom po glavi, mladić umro od teških povreda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana