Повезане вести
„Не излазим из куће ако не морам“: Слобода Мићаловић открила непознат детаљ о себи
Нова 29.12.2023
Глумица Слобода Мићаловић открила је да не воли зиму, те да из куће излази само кад има неке неодложне обавезе. „Ја сам летње дете, не волим зиму, не излазим из куће осим ако морам. Али волим снег, тада ми је све некако… »
"Не излазим из куће ако не морам": Слобода Мићаловић признала непознат детаљ о себи, па открила како ће провести празника…
Блиц 29.12.2023
Глумица Слобода Мићаловић открила је да не воли зиму, те даиз куће излази само кад има неке неодложне обавезе. Слобода је у разговору за ТВ “Блиц” открила да зашто не воли када је зима. - Ја сам летње дете, не волим зиму, не… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 10 минутајош 43 повезане
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 4 сатијош 29 повезаних
Почиње пријављивање за упис објеката, подршка Нишлијама на 24 локације
Југ пресс пре 2 сатајош 120 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 20 минутајош 43 повезане