Povezane vesti
"Jao, ovaj će da mi preti" - Sara Jo o epilogu svađe s Bubom Korelijem: Nisam imala hrabrosti, svašta sam videla i čula!
Mondo 29.12.2023
Sara Jo progovorila je o detaljima svađe sa Bubom Korelijem i otkrila kako se sve završilo. Sara Jo progovorila je o detaljima svađe sa Bubom Korelijem i otkrila kako se sve završilo. Kada je reper Buba Koreli odlučio da se obrati pratiocima na… »
"Mislila sam da će da mi preti": Sara progovorila o sukobu sa Bubom Korelijem: Pevačica otkrila šta joj je reper napisao u…
Blic 28.12.2023
Mlada pop pevačica Sara Jovanović imala je svojevremeno javni sukob sa bosanskim reperom Bubom Korelijem, a o njihovom prepucavanju se dugo pričalo. Podsetimo, reper Amir Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, komentarisao je muzičke zvezde iz Srbije… »
Vesti dana »

Ivica Dačić prebrojao građane na protestu Vostani Serbije: „Ukupno 25 do 30 hiljada ljudi na 45 mesta. Akcija potpuni promašaj“
Nova pre 3 minutajoš 28 povezanih

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTS pre 13 minutajoš 46 povezanih

Osam povrijeđenih na skupu za izraelske zarobljenike u Coloradu
Al Jazeera pre 13 minutajoš 31 povezana

U podne je druga runda pregovora, a iz Moskve poručuju: Nadamo se da će Kijev ozbiljno shvatiti predloge
Večernje novosti pre 37 minutajoš 25 povezanih