Povezane vesti
"Jao, ovaj će da mi preti" - Sara Jo o epilogu svađe s Bubom Korelijem: Nisam imala hrabrosti, svašta sam videla i čula!
Mondo 29.12.2023
Sara Jo progovorila je o detaljima svađe sa Bubom Korelijem i otkrila kako se sve završilo. Sara Jo progovorila je o detaljima svađe sa Bubom Korelijem i otkrila kako se sve završilo. Kada je reper Buba Koreli odlučio da se obrati pratiocima na… »
"Mislila sam da će da mi preti": Sara progovorila o sukobu sa Bubom Korelijem: Pevačica otkrila šta joj je reper napisao u…
Blic 28.12.2023
Mlada pop pevačica Sara Jovanović imala je svojevremeno javni sukob sa bosanskim reperom Bubom Korelijem, a o njihovom prepucavanju se dugo pričalo. Podsetimo, reper Amir Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, komentarisao je muzičke zvezde iz Srbije… »
Vesti dana »
Vanredno stanje u Los Anđelesu zbog požara, naređena evakuacija više od 30.000 ljudi
RTS pre 10 minutajoš 28 povezanih
Policija zaustavila vozača sa 3,71 promil alkohola u krvi: "Čudili se kako je uopšte i ušao u kola"
Radio 021 pre 23 minutajoš 12 povezanih
Rhmz izdao najnovije upozorenje: U naredna 2 sata ovi delovi Srbije na udaru opasne pojave
Blic pre 10 minutajoš 11 povezanih
Analiza iz Nemačke: Srbija je najbliži saveznik Rusije u Evropi, korupcija sveprisutna
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih