Povezane vesti
Nakon 12 dana štrajka glađu infuzija više ne pomaže Mariniki Tepić
Moj Novi Sad 29.12.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić koja 12 dana štrajkuje glađu izjavila je da su doktori danas zahtevali da je hospitalizuju i da je prebace na odeljenje intenzivne nege, ali da je to ona odbila. – Ja se sama sa sobom osećam… »
Tepić nakon 10 dana štrajka glađu: Lekari brinu za moje bubrege i jetru
Danas 29.12.2023
Marinika Tepić ulazi u jedanaesti dan štrajka glađu zbog izbornih neregularnosti. „Izašli smo iz perioda kada infuzije održavaju stanje. Lekari brinu za bubrege i za jetru. Prate nas svakog dana, 24 sata je tu nadzor. Moram da kažem da me je… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 33 povezane
BLOG Ana Brnabić vikala „nikada nas nećete pobediti“, a onda poslanici vlasti napustili salu: Posle tuče potpuno blokiran rad Skupštine Srbije
Nova pre 56 minutajoš 158 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Brod pun turista potonuo u području prepunom ajkula! Oglasili se Seničić i ambasada Srbije u Kairu o brodolomu kod Egipta: "Čekamo još informacija..."
Kurir pre 7 minutajoš 19 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje u svim školama u Srbiji skraćeni časovi
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih