Povezane vesti

Otac našao mrtvog sina: Tragičan kraj potrage za Ivicom Golubovićem (39)

Otac našao mrtvog sina: Tragičan kraj potrage za Ivicom Golubovićem (39)

Kurir 29.12.2023
Telo Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja pronađeno je danas popodne u Limu, potvrđeno je Kuriru. Tako je tragično završena potraga za Ivicom, nestalim 3. decembra. Kako nezvanično saznajemo, telo je pronašao otac, a iz Lima su ga izvukli vatrogasci… »
"Pronašao sam sina" Potresne reči oca Ivice Golubovića kidaju dušu: SAD mogu da ga sahranim, samo to je bitno

"Pronašao sam sina" Potresne reči oca Ivice Golubovića kidaju dušu: SAD mogu da ga sahranim, samo to je bitno

Kurir 29.12.2023
Milojica Golubović, otac Ivice Golubovića (39) koji je u Prijepolju nestao 3. decembra, potvrdio je za Kurir da je danas pronašao telo sina. Telo je pronađeno u Limu. "Pronašao sam sina. Samo to je bitno, da ga sahranim, ništa drugo nije bitno"… »
Moj Ivica je pronađen na 100 metera od kuće: Otac nestalog Prijepoljca potvrdio tragične vesti

Moj Ivica je pronađen na 100 metera od kuće: Otac nestalog Prijepoljca potvrdio tragične vesti

RINA 29.12.2023
Moj Ivica je pronađen na 100 metera od kuće: Otac nestalog Prijepoljca potvrdio tragične vesti Prijepolje - Telo Ivice Golubovića koji je 3. decembra nestao bez traga pronađeno je na oko 100 metara od porodične kuće u koritu reke Lim. Tu… »
Tragičan kraj potrage za nestalim Ivicom Golubovićem

Tragičan kraj potrage za nestalim Ivicom Golubovićem

PP media 29.12.2023
Prijepolje – Telo Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja pronađeno je danas popodne u Limu, saznaje „PP Media“. Tako je tragično završena potraga za Ivicom, nestalim 3. decembra. Foto: Facebook Kako nezvanično saznajemo, telo je pronašao otac, a… »
Užas! Otac pronašao telo sina u reci lim: Potraga tragično završena

Užas! Otac pronašao telo sina u reci lim: Potraga tragično završena

Mondo 29.12.2023
Pronađeno je telo muškarca u Limu. Pronađeno je telo muškarca u Limu. Telo I. G. (39) iz Prijepolja pronađeno je danas popodne u Limu. Tako je tragično završena potraga za muškarcem nestalim 3. decembra. Kako se nezvanično saznaje, telo je… »
Tragičan kraj potrage za Ivicom iz Prijepolja: Telo pronađeno u Limu, sutra obdukcija

Tragičan kraj potrage za Ivicom iz Prijepolja: Telo pronađeno u Limu, sutra obdukcija

Telegraf 29.12.2023
U Prijepolju je 3. decembra počela velika potraga za nestalim Ivicom (39). Telo Ivice G. (39) iz Prijepolja pronađeno je ovog popodneva u Limu, potvrdio je njegov otac Milojica za Telegraf. Obdukcija će biti obavljena sutra, a sahrana u nedelju, rekao… »

Vesti dana »