Povezane vesti
Otac našao mrtvog sina: Tragičan kraj potrage za Ivicom Golubovićem (39)
Kurir 29.12.2023
Telo Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja pronađeno je danas popodne u Limu, potvrđeno je Kuriru. Tako je tragično završena potraga za Ivicom, nestalim 3. decembra. Kako nezvanično saznajemo, telo je pronašao otac, a iz Lima su ga izvukli vatrogasci… »
"Pronašao sam sina" Potresne reči oca Ivice Golubovića kidaju dušu: SAD mogu da ga sahranim, samo to je bitno
Kurir 29.12.2023
Milojica Golubović, otac Ivice Golubovića (39) koji je u Prijepolju nestao 3. decembra, potvrdio je za Kurir da je danas pronašao telo sina. Telo je pronađeno u Limu. "Pronašao sam sina. Samo to je bitno, da ga sahranim, ništa drugo nije bitno"… »
Moj Ivica je pronađen na 100 metera od kuće: Otac nestalog Prijepoljca potvrdio tragične vesti
RINA 29.12.2023
Moj Ivica je pronađen na 100 metera od kuće: Otac nestalog Prijepoljca potvrdio tragične vesti Prijepolje - Telo Ivice Golubovića koji je 3. decembra nestao bez traga pronađeno je na oko 100 metara od porodične kuće u koritu reke Lim. Tu… »
Tragičan kraj potrage za Ivicom iz Prijepolja: Telo pronađeno u Limu, sutra obdukcija
Telegraf 29.12.2023
U Prijepolju je 3. decembra počela velika potraga za nestalim Ivicom (39). Telo Ivice G. (39) iz Prijepolja pronađeno je ovog popodneva u Limu, potvrdio je njegov otac Milojica za Telegraf. Obdukcija će biti obavljena sutra, a sahrana u nedelju, rekao… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane