Повезане вести

Отац нашао мртвог сина: Трагичан крај потраге за Ивицом Голубовићем (39)

Отац нашао мртвог сина: Трагичан крај потраге за Ивицом Голубовићем (39)

Курир 29.12.2023
Тело Ивице Голубовића (39) из Пријепоља пронађено је данас поподне у Лиму, потврђено је Куриру. Тако је трагично завршена потрага за Ивицом, несталим 3. децембра. Како незванично сазнајемо, тело је пронашао отац, а из Лима су га… »
"Пронашао сам сина" Потресне речи оца Ивице Голубовића кидају душу: САД могу да га сахраним, само то је битно

"Пронашао сам сина" Потресне речи оца Ивице Голубовића кидају душу: САД могу да га сахраним, само то је битно

Курир 29.12.2023
Милојица Голубовић, отац Ивице Голубовића (39) који је у Пријепољу нестао 3. децембра, потврдио је за Курир да је данас пронашао тело сина. Тело је пронађено у Лиму. "Пронашао сам сина. Само то је битно, да га сахраним, ништа… »
Мој Ивица је пронађен на 100 метера од куће: Отац несталог Пријепољца потврдио трагичне вести

Мој Ивица је пронађен на 100 метера од куће: Отац несталог Пријепољца потврдио трагичне вести

РИНА 29.12.2023
Мој Ивица је пронађен на 100 метера од куће: Отац несталог Пријепољца потврдио трагичне вести Пријепоље - Тело Ивице Голубовића који је 3. децембра нестао без трага пронађено је на око 100 метара од породичне куће у кориту реке… »
Трагичан крај потраге за Ивицом из Пријепоља: Тело пронађено у Лиму, сутра обдукција

Трагичан крај потраге за Ивицом из Пријепоља: Тело пронађено у Лиму, сутра обдукција

Телеграф 29.12.2023
У Пријепољу је 3. децембра почела велика потрага за несталим Ивицом (39). Тело Ивице Г. (39) из Пријепоља пронађено је овог поподнева у Лиму, потврдио је његов отац Милојица за Телеграф. Обдукција ће бити обављена сутра, а… »

Вести дана »