Povezane vesti
Američki ambasador poželeo srećnu Novu godinu građanima Srbije
Politika 30.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil poželeo je večeras srećnu Novu godinu građanima Srbije. „Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo ovde. Stekli smo mnogo… »
Ambasador Kristofer Hil sa suprugom građanima Srbije poželeo srećnu Novu godinu (video)
Pravda 30.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil i njegova supruga Džulija poželeli su srećnu Novu godinu građanima Srbije. „Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo… »
Ambasador SAD čestitao građanima Srbije Novu godinu
Telegraf 30.12.2023
"Stekli smo mnogo prijatelja i radujemo se da upoznamo još mnogo Srba ovde", navodi Kristofer Hil. Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil poželeo je srećnu Novu godinu građanima Srbije. "Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i… »
Ambasador Hil sa suprugom građanima Srbije poželeo srećnu Novu godinu (VIDEO)
Danas 30.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil i njegova supruga Džulija poželeli su srećnu Novu godinu građanima Srbije. „Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo… »
Ambasador Hil sa suprugom poželeo srećnu Novu godinu građanima Srbije "Radujemo se da upoznamo još mnogo Srba ovde"
Kurir 30.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil i njegova supruga Džulija poželeli su srećnu Novu godinu građanima Srbije. "Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo ovde… »
Ambasador Hil građanima Srbije čestitao Novu godinu: "Radujemo se poznanstvu sa još mnogo Srba" (video)
Blic 29.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil poželeo je večeras srećnu Novu godinu građanima Srbije. "Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo ovde. Stekli smo mnogo… »
Vesti dana »
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 5 satijoš 13 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 2 satajoš 26 povezanih
Otkriveno kako su stradali otac i sin kod Vršca: Oglasilo se tužilaštvo, teško povređen vozač kamiona (Foto)
Mondo pre 35 minutajoš 21 povezana