Povezane vesti

Američki ambasador poželeo srećnu Novu godinu građanima Srbije

Američki ambasador poželeo srećnu Novu godinu građanima Srbije

Politika 30.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil poželeo je večeras srećnu Novu godinu građanima Srbije. „Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo ovde. Stekli smo mnogo… »
Ambasador Kristofer Hil sa suprugom građanima Srbije poželeo srećnu Novu godinu (video)

Ambasador Kristofer Hil sa suprugom građanima Srbije poželeo srećnu Novu godinu (video)

Pravda 30.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil i njegova supruga Džulija poželeli su srećnu Novu godinu građanima Srbije. „Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo… »
Ambasador SAD čestitao građanima Srbije Novu godinu

Ambasador SAD čestitao građanima Srbije Novu godinu

Telegraf 30.12.2023
"Stekli smo mnogo prijatelja i radujemo se da upoznamo još mnogo Srba ovde", navodi Kristofer Hil. Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil poželeo je srećnu Novu godinu građanima Srbije. "Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i… »
Ambasador Hil sa suprugom građanima Srbije poželeo srećnu Novu godinu (VIDEO)

Ambasador Hil sa suprugom građanima Srbije poželeo srećnu Novu godinu (VIDEO)

Danas 30.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil i njegova supruga Džulija poželeli su srećnu Novu godinu građanima Srbije. „Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo… »
Ambasador Hil sa suprugom poželeo srećnu Novu godinu građanima Srbije "Radujemo se da upoznamo još mnogo Srba ovde"

Ambasador Hil sa suprugom poželeo srećnu Novu godinu građanima Srbije "Radujemo se da upoznamo još mnogo Srba ovde"

Kurir 30.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil i njegova supruga Džulija poželeli su srećnu Novu godinu građanima Srbije. "Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo ovde… »
Ambasador Hil građanima Srbije čestitao Novu godinu: "Radujemo se poznanstvu sa još mnogo Srba" (video)

Ambasador Hil građanima Srbije čestitao Novu godinu: "Radujemo se poznanstvu sa još mnogo Srba" (video)

Blic 29.12.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil poželeo je večeras srećnu Novu godinu građanima Srbije. "Praznici su vreme kada treba da budete sa svojom porodicom i prijateljima. Džulija i ja zaista uživamo u vremenu koje provodimo ovde. Stekli smo mnogo… »

Vesti dana »