Повезане вести
Никад емотивнија објава гоце Тржан: Певачицу савладале емоције, обратила се јавно ћерки: "Имам утисак да сам ти све мање…
Блиц 30.12.2023
Поп певачица Гоца Тржан неретко истиче колико је поносна на наследницу Лену, што је и сада показала. Гоца је чест гост у емисијама у којима је главна тема родитељство и мајчинство, јер она и њена ћерка дају одличан пример како… »
„Имам утисак да сам ти све мање потребна“: Емотивна објава Гоце Тржан, упутила ћерки ове речи
Нова 30.12.2023
Њих две имају одличан однос. Гоца Тржан не крије да са својом ћерком има веома отворен однос, те да немају проблем да једна другој кажу све што осећају. Певачица је сада емотивном поруком на Инстаграму открила детаље њиховог… »
"Имам утисак да сам ти све мање потребна..." Гоца Тржан објаву посветила посебној особи - речима разнежила све!
Мондо 30.12.2023
Гоца Тржан посветила је објаву својој ћерки, а поруком испод фотке разнежила све. Гоца Тржан посветила је објаву својој ћерки, а поруком испод фотке разнежила све. Певачица Гоца Тржан поред успешне певачке каријере, неизмерно је… »
"Срце ми се претвара у пудинг док те гледам" Објава Гоце Тржан разнежила јавност: Имам утисак да сам ти све мање потребна
Курир 30.12.2023
Гоца Тржан не крије колико је поносна на своју ћерку Лену Маринковић коју је добила у браку са Иваном Маринковићем. Популарна певачица истиче да је са наследницом првенствено пријатељица, те да јој се она поверава и нема проблем… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић представила три приоритета за 2026. годину: Прекид санкција НИС-у на првом месту
Телеграф пре 44 минутајош 21 повезана
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 2 сатајош 9 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 2 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 4 минутајош 23 повезане