Повезане вести
"Само сам видео да неко стопира и препознао сам сина": Дејан из Прокупља открива за Курир детаље сусрета који је разнежио…
Курир 30.12.2023
Знали смо да Александар, наш син након седам и по година треба да дође из Америке, али није нам рекао када тачно. Био сам на послу, када ме је позвала жена и рекла да хитно изађем и да морамо кући, да се догодило нешто - почиње… »
Отац се истопио, а ево како је реаговала мајка! Само је брат знао да Александар стиже кући после 7 година и открио нам је све…
Блиц 30.12.2023
- Била је толико емотивна сцена да једноставно речима не могу дочарати. Очеве и мајчине сузе, и тај неописив осећај поновног сусрета с братом након седам и по година, оставиће трајан печат у нашим срцима - почиње своју причу за… »
"Стани, стани дошао је"! Плаче Србија због емотивног сусрета: Отац није знао да му син долази из Америке после 7 година
Мондо 30.12.2023
Дирљив тренутак постао је виралан на друштвеној мрежи Тик Ток. Дирљив тренутак постао је виралан на друштвеној мрежи Тик Ток. На друштвеној мрежи Тик Ток објављен је снимак сусрета оца и сина, који се нису видели више од седам… »
Погледајте снимак због којег сузе рони цела Србија: Тата није знао ће видети сина након више од 7 година
Телеграф 30.12.2023
Видео емотивног сусрета је за само један дан постао је вирал и скупио преко пола милиона прегледа. "Стани бре, он је дошао, стани", овим речима једног тате из Прокупља почиње видео који је на Тиктоку расплакао и разнежио све… »
Вести дана »
Вучић након састанка у Паризу: Макрон искрен савезник, разговарали смо о инвестицијама, војној опреми и геополитици
Недељник пре 16 минутајош 6 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана
Судар аутобуса и аутомобила: Несрећа на аутопуту код Мостара (видео)
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана
Покрет слободних грађана и Зелено-леви фронт склопили стратешко партнерство на церемонији потписивања Меморандума
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана