Повезане вести
Адвокат: Пантићу и Зарићу продужен притвор за још два месеца, уложићемо жалбу
Еуроневс 30.12.2023
Основни суд у Приштини продужио је меру судског притвора Миомиру Пантићу и Жарку Зарићу, Србима из Истока против којих се води истрага због наводног дела ратног злочина, а њихов адвокат Дејан А. Васић најавио је жалбу на ову… »
Још два месеца притвора за ухапшене Србе на Косову и Метохији
РТС 30.12.2023
Основни суд у Приштини продужио је меру судског притвора Миомиру Пантићу и Жарку Зарићу из Истока, против којих се води истрага због наводно извршеног кривичног дела ратног злочина. Мера притвора продужена је за још два месеца, а… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 50 минутајош 2 повезане

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 45 минутајош 1 повезана

(Мапе) кинески модел каже: Биће ово хладна зима са пуно снега! Поларни вртлог се необично развија, а једно је сигурно - стиже нагло захлађење
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Валентан Вашеро поражен у Базелу после сензационалне титуле на мастерсу у Шангају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана