Povezane vesti
Lekari su savetovali da rodim jedno i da ostanem živa, a dvoje da "ubijem"! Maja je rešila da dođe u Beograd i uradila je ovo!…
Kurir 30.12.2023
Marija, Marko i Luka su mi najveći poklon u životu, najveće blago za koje sam se borila i izborila iako su mi redom lekari u Banjaluci na početku trudnoće savetovali da bar jedno živo rodim i da sama ostanem živa, te da od dvoje dece, ispostaviće se oba… »
"Tri godine smo pokušavali da imamo decu" Banjalučanka na svet donela trojke, uspela izgurati trudnoću uprkos crnim prognozama…
Blic 30.12.2023
Marija, Marko i Luka su mi najveći poklon u životu, najveće blago za koje sam se borila i izborila iako su mi redom lekari u Banjaluci na početku trudnoće savetovali da bar jedno živo rodim i da sama ostanem živa, te da od dvoje dece, ispostaviće se oba… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za istočnu Srbiju ovog jutra: Evo kakvo će vreme biti za vikend
Nova pre 41 minutajoš 17 povezanih
Kriza u Iranu: SB UN raspravljao o situaciji u Iranu na hitnoj sednici na zahtev SAD
Euronews pre 31 minutajoš 14 povezanih
Marija Korina Mačado predala Trampu svoju Nobelovu nagradu za mir /foto/
Sputnik pre 1 minutjoš 9 povezanih
Sijarto za RTS: Rafinerija u Pančevu je ključna, preko MOL-a će biti integrisana tržišta tri države
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih