Повезане вести

Потресна сведочења родитеља убијене деце у „Рибникару”

Потресна сведочења родитеља убијене деце у „Рибникару”

Политика 30.12.2023
У Вишем суду у Београду јуче је сведочењем родитеља деце убијене 3. маја у ОШ „Владислав Рибникар” настављено суђење у парничном поступку против породице Кецмановић, односно мајке, оца и дечака који је у поменутој школи убио… »
Да сам јој испунио последњу жељу, можда би била жива Прича Ангелининог оца резала је све у судници: "Ма она је била…

Да сам јој испунио последњу жељу, можда би била жива Прича Ангелининог оца резала је све у судници: "Ма она је била…

Курир 30.12.2023
У Вишем суду у Београду јуче је настављено је суђење против осумњиченог дечака и његове породице и ОШ "Владислав Рибникар" где је сведочила породица убијене Ангелине Аћимовић (12) која је преминула након 12 дана борбе за… »
"Умрла сам са својим дететом": Болне речи мајке Ангелине која је убијена у "Рибникару": "Страх да ће апарати стати не може да…

"Умрла сам са својим дететом": Болне речи мајке Ангелине која је убијена у "Рибникару": "Страх да ће апарати стати не може да…

Блиц 29.12.2023
Суђење родитељима дечака убице по приватној тужби 27 чланова породица убијене деце у ОШ "Владислав Рибникар" настављено је данас. За судску говорницу после Анђелка Аћимовића, оца мале Ангелине која је преминула после 12 дана… »

Вести дана »