Povezane vesti
"Razoružao me je": Filip deklasirao Žarka u prvoj partiji finala "Slagalice", evo sa koliko poena razlike
Telegraf 30.12.2023
"Ja kao da sanjam. Otvorile su mi se mnoge stvari. Žarka tragača dobiti sa ovolikom razlikom... Jeste da je ovo prvo poluvreme, ali stvarno u neverici, u šoku", rekao je Filip. Filip Tot odigrao je impresivno prvu partiju jubilarnog ciklusa "… »
Filip u 3 poteza "matirao" Žarka u prvoj partiji finala "Slagalice": Stevanović mu je u 2 navrata aplaudirao
Telegraf 30.12.2023
Impresivno Filipovo izdanje. Filip Tot je blistao u prvoj partiji finala jubilarnog ciklusa " Slagalice" i posle "prvog poluvremena" vodi protiv Žarka Stevanovića rezultatom 215:135. Treba napomenuti da su i jedan i drugi takmičar pokazali sjajno… »
Vesti dana »
(BLOG) U toku blokade Rektorata i nekoliko fakulteta u Beogradu i Novom Sadu: Podrška i dela profesora
N1 Info pre 10 minutajoš 27 povezanih
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Zajednička sednica vlada Srbije i Italije 31. Januara Miloš Vučević: Taj sastanak treba da nam da novu snagu, novu energiju...
Kurir pre 51 minutajoš 18 povezanih
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmena Krivičnog zakonika
Slobodna Evropa pre 39 minutajoš 14 povezanih