Povezane vesti
Stravične scene u centru Beograda! Radnici obezbeđenja brutalno prebili bračni par ispred kazina! (video)
Kurir 31.12.2023
Radnici obezbeđenja brutalno su sinoć pretukli par ispred jednog kazina u centru Beograda. Na Instagram stranici moj_beo_grad_ objavljen je i dramatični snimak prebijanja pbračnog para. Žena je dobila batine dok je pokušavala da zaštiti supruga… »
Brutalna tuča u centru Beograda pred doček: Obezbeđenje udara čoveka ispred kazina, i to pred devojkom
Telegraf 31.12.2023
Žena koja je pokušala da zaustavi tuču, ali je završila na podu. Dramatičan prizor zabeležen je sinoć u centru Beograda ispred jednog kazina, gde su dvojica radnika obezbeđenja pretukli čoveka. Kako se na video snimku objavljenom na stranici… »
„Policijo, ovde me biju!“: Brutalna tuča ispred kazina u centru Beograda, obezbeđenje udara muškarca pred devojkom VIDEO
Nova 31.12.2023
Dramatičan prizor zabeležen je sinoć u centru Beograda ispred jednog kazina, gde su dvojica radnika obezbeđenja pretukli čoveka. Kako se na video snimku objavljenom na stranici moj_beograd može videti, čovek stoji ispred kazina sa još jednom… »
Brutalna tuča u Beogradu: Obezbeđenje udaralo muškarca pred kazinom: Žena pokušala da ga odbrani, pa i ona završila na…
Blic 31.12.2023
Sinoć u Beogradu ispred jednog kazina radnici obezbeđenja su pretukli čoveka, a kamera je zabeležila dramatičan prizor. Video je objavila Instagram stranica moj_beo_grad_, a na njemu se može videti kako muškarac na ulici ispred kazina psuje i… »
Brutalna tuča u Beogradu: Obezbeđenje udaralo muškarca pred kazinom: Žena pokušala da ga odbrani, pa i ona završila na…
Blic 31.12.2023
Sinoć u Beogradu ispred jednog kazina radnici obezbeđenja su pretukli čoveka, a kamera je zabeležila dramatičan prizor. Video je objavila Instagram stranica moj_beo_grad_, a na njemu se može videti kako muškarac na ulici ispred kazina psuje i… »
Snimak brutalnog napada u Beogradu! Radnici obezbeđenja pretukli muškarca: Žena ih razdvajala, pa završila na podu
Mondo 31.12.2023
U tuči koja je izbila u Beogradu napadnuta je i žena. U tuči koja je izbila u Beogradu napadnuta je i žena. Na društvenim mrežama objavljen je snimak tuče do koje je, kako se navodi, došlo u Ulici 27. marta u Beogradu, a tokom koje je napadnuta i… »
Vesti dana »
Hamas predao dva taoca Izraelu u južnoj Gazi, kasnije oslobađa i trećeg
Novi magazin pre 45 minutajoš 9 povezanih
Trenutak pada aviona u Filadelfiji: Vatrena lopta je padala sa neba, letelica udarila u zgradu i eksplodirala
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
Embide, gledaš li? Dođite na lekciju košarke kod čika Nikole, Vasa dominirao, ali nije bilo dovoljno
Sportske.net pre 2 satajoš 8 povezanih