Povezane vesti

"Aleksandar Vučić je moj prijatelj i brat" Terzić: Nikad nam nije pomogao više nego Partizanu! Nikad - jer je odgovoran…

"Aleksandar Vučić je moj prijatelj i brat" Terzić: Nikad nam nije pomogao više nego Partizanu! Nikad - jer je odgovoran…

Kurir 31.12.2023
Zvezdan Terzić u Novogodišnjem intervjuu za Kurir govorio je o Crvenoj zvezdi i njenom odnosu sa državom. Posebno je apostrofirao i svoj odnosa sa predsednikom Srbije. Prvi put i ekskluzivno za Kurir Zvezdan Terzić otkrio je kakvu ima relaciju sa… »
Zvezda je daleko iznad dinama! Terzić "pecnuo" Zagrepčane: Igraju trećerazredno takmičenje, Srbija mora kao Hrvati!

Zvezda je daleko iznad dinama! Terzić "pecnuo" Zagrepčane: Igraju trećerazredno takmičenje, Srbija mora kao Hrvati!

Mondo 31.12.2023
Zvezdan Terzić govorio o Crvenoj zvezdi, Dinamu i reprezentaciji Srbije. Zvezdan Terzić govorio o Crvenoj zvezdi, Dinamu i reprezentaciji Srbije. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ispričao je za "Kurir" da je klub ove sezone imao prihod… »
Ekskluzivno! Zvezdin budžet je 50 miliona evra godišnje! Terzić: Niko da se zapita kako je meni da nađem pare za takvu…

Ekskluzivno! Zvezdin budžet je 50 miliona evra godišnje! Terzić: Niko da se zapita kako je meni da nađem pare za takvu…

Kurir 31.12.2023
Velika polemika unazad deceniju vodi se između navijača FK Crvena zvezda i FK Partizan oko pomoći u sponzorstvu od države Srbije. Jedni smatraju da pomoć prema rezultatima nije adekvatna, a drugi da je mala i da onaj prvi dobija više. O svemu tome… »

Vesti dana »