Повезане вести
А што Батајница да не одлучује
Политика 31.12.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су појединци из опозиције убедили себе и своје присталице да ће победити на изборима, а убедљиво су поражени чак и у Београду. Како је навео умишљена елита не жели да прихвати… »
Вучић: Ја сам смењив, али је за то потребно да опозиција победи на изборима
Бета 31.12.2023
Председник Србије Александар Вучић навео је данас да је он смењив, али да је за то потребно да опозиција победи на изборима. Он је оценио да нико неће узимати власт на улици док не победи на изборима. "Политичка криза… »
„Ја сам смењив, али је за то потребно да опозиција победи на изборима“
Недељник 31.12.2023
Председник Србије Александар Вучић навео је данас да је он смењив, али да је за то потребно да опозиција победи на изборима. Он је оценио да нико неће узимати власт на улици док не победи на изборима. „Политичка криза… »
Вучић: Ја сам смењив, али је за то потребно да опозиција победи на изборима
Радио сто плус 31.12.2023
Он је оценио да нико неће узимати власт на улици док не победи на изборима. “Политичка криза заустављена је на бирачким местима. Народ политичке проблеме решава на изборима и то је начин како се криза решава. Ово је очајнички… »
Вести дана »
(Видео) Снег већ пада у овом делу Србије, а тек ће да завеје! Огласио се и РХМЗ, биће га и у Београду: У овом делу земље ствара проблеме
Блиц пре 58 минутајош 35 повезаних
Скупштина Србије завршила рад за данас, наставак седнице сутра у 10 часова
РТВ пре 18 минутајош 36 повезаних
Дочек Жељка Обрадовића: Навијачи на аеродрому тражили да остане тренер Партизана
BBC News пре 53 минутајош 88 повезаних
Украјинци саопштили: Делегације Кијева и Вашингтона наставиће рад на мировном плану крајем недеље
Курир пре 17 минутајош 36 повезаних