Povezane vesti
"Boga molim da ne uvedu Vanju u elitu" Otac repera Ša strahuje od pomirenja sina sa ženom: To ne bih preživeo! Ovo kaže o…
Kurir 31.12.2023
Zoran Aleksić, otac repera Nenada Aleksića Ša, izneo je šokantne detalje u javnost o braku njegovog sina sa tiktokerkom Vanjom Aleksić. - To nije moglo u startu da uspe jer je razlika u poimanju braka njega i nje, ona je mlada, imam i drugu snaju… »
"Molim Boga da ne uvedu Vanju u rijaliti, ne znam kako bih to preživeo" Oglasio se otac Nenada Aleksića Ša, osuo paljbu po…
Blic 31.12.2023
Zoran Aleksić, otac repera Nenada Aleksića Ša, izneo je šokantne detalje u javnost o braku njegovog sina sa tiktokerkom Vanjom Aleksić. - To nije moglo u startu da uspe jer je razlika u poimanju braka njega i nje, ona je mlada, imam i drugu snaju… »
Vesti dana »

Studenti biciklisti stižu danas do Strazbura, pešaci nastavljaju put ka Kraljevu
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih

Studenti blokiraju zgradu RTS u Beogradu, odgovor: „Ovo je nasilje"
BBC News pre 1 satjoš 98 povezanih

Odložen početak akademske godine, ispiti u ovim terminima! Studentkinja sa Medicinskog fakulteta u Nišu: Nadoknada zimskog semestra do 9. maja
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana

BLOG „Umorni smo od blokada“: Macut izložio ekspoze, rasprave tokom izbora „nove vlade“
N1 Info pre 31 minutajoš 48 povezanih

Zekić: Studenti koji blokiraju RTV i RTS mogu da smatraju šta žele - ali to je naučna fantastika
Radio 021 pre 2 satajoš 53 povezane