Povezane vesti
Nestorović: Prostom anketom na pijaci utvrdilo bi se da ne postoje dve Srbije
Beta 31.12.2023
Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović ocenio je danas da i prostom anketom "na pijaci" može da se dokaže da "ne postoje dve Srbije". "Postoji jedna Srbija i centar Beograda koji sebe smatra elitom, iako su im se roditelji deselili iz… »
Novi magazin 31.12.2023
Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović ocenio je danas da i prostom anketom "na pijaci" može da se dokaže da "ne postoje dve Srbije". "Postoji jedna Srbija i centar Beograda koji sebe smatra elitom, iako su im se roditelji deselili iz… »
Nestorović: Anketa na pijaci bi pokazala da ne postoje dve Srbije, ovo je moj plan za Kosovo
Radio 021 31.12.2023
Danas 31.12.2023
Nosilac liste „Mi – glas iz naroda“ Branimir Nestorović ocenio je danas da i prostom anketom „na pijaci“ može da se dokaže da „ne postoje dve Srbije“. „Postoji jedna Srbija i centar Beograda koji sebe smatra elitom, iako su im se roditelji deselili iz… »
Vesti dana »

(BLOG) Ispiti na Novosadskom sajmu uz policiju, studenti VIŠER pozvali na "hitan skup"
N1 Info pre 3 minutajoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih

SAD naoružava Kijev, EU plaća – Tramp objasnio zašto Rusija neće proći nekažnjeno: Putin lepo priča, a onda bombarduje
RTS pre 3 minutajoš 30 povezanih

Pao loznički "kralj aluminijuma": Sa familijom prao novac, oštetili državu za skoro 19 miliona dinara
Mondo pre 12 minutajoš 25 povezanih

Tramp „ukrao“ šou „ledenom“ Palmeru i Čelsiju – tuča u senci predsednika Amerike
Sputnik pre 3 minutajoš 28 povezanih