Povezane vesti
Švorc sam, dinara nemam, ali sam srećna! Jelena Karleuša za Kurir: S Duškom sam u modernom braku, komuniciramo preko advokata!…
Kurir 31.12.2023
Jelena Karleuša je jedna od najuticajnijih ljudi u regionu. O tome koliko je ljudi vole ili ne, može da se raspravlja, ali činjenica je da posle njenih reči niko ne ostaje ravnodušan. Tokom 2023. godine objavila je dva albuma "Alfa" i "Omega", o čemu se… »
Arkan je minimaksu zalepio šamarčinu, a moja kuma pobegla! Jk nikad iskrenija - otkrila istinu i o braku sa Duškom!
Mondo 31.12.2023
Jelena Karleuša u svom novogodišnjem intervjuu dotakla se brojnih aktuelnosti, ali i braka sa Duškom Tošićem, Željka Ražnatoviča Arkana... Jelena Karleuša u svom novogodišnjem intervjuu dotakla se brojnih aktuelnosti, ali i braka sa Duškom Tošićem… »
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 38 minutajoš 35 povezanih

Tramp prepušta Putinu ključne teritorije koje je Rusija okupirala: Ovo su detalji sporazuma Vašingtona i Moskve!
Kurir pre 23 minutajoš 35 povezanih

Ne odustaje! Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana