Povezane vesti
Vežba Kfora na Gazivodama
Politika 31.12.2023
Italijanski vojnici, deo Operativnog rezervnog bataljona raspoređenog na severu KiM u okviru misije Kfora, sproveli su specifičnu obuku na jezeru Gazivode. Tokom četiri sata, italijanski vojnici su simulirali vršenje patrole sa drugim kombinovanim… »
Vežba Kfora na Gazivodama
Vesti online 31.12.2023
Italijanski vojnici, deo Operativnog rezervnog bataljona raspoređenog na severu KiM u okviru misije Kfora, sproveli su specifičnu obuku na jezeru Gazivode. Tokom četiri sata, italijanski vojnici su simulirali vršenje patrole sa drugim kombinovanim… »
Italijanski vojnici u sastavu Kfora sproveli amfibijsku obuku na jezeru Gazivode
RTV 31.12.2023
PRIŠTINA - Italijanski vojnici, deo Operativnog rezervnog bataljona raspoređenog na severu KiM u okviru misije Kfora, sproveli su specifičnu obuku na jezeru Gazivode. Tokom četiri sata, italijanski vojnici su simulirali vršenje patrole sa drugim… »
Italijanski vojnici u sastavu Kfora sproveli amfibijsku obuku na jezeru Gazivode
Euronews 31.12.2023
Vesti dana »

Dekan Poljoprivrednog fakulteta: Vlada posegla za namernim kašnjenjem u odobravaju upisnih kvota
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane

„Rekao sam Vladimiru: ‘Nije mi potrebna pomoć sa Iranom. Potrebna mi je pomoć sa vama“: Donald Tramp o svom razgovoru sa ruskim predsednikom
Nova pre 40 minutajoš 105 povezanih

Zaposleni u Narodnom pozorištu nastavljaju otpor protiv imenovanja Dragoslava Bokana za predsednika Upravnog odbora
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 22 povezane