Povezane vesti
"Bilo je kao u horor filmu, iza vrata se čulo zapomaganje i jaukanje...": Dr Stijačić prvi ušao u Ribnikar posle masakra
Mondo 31.12.2023
Dr Aleksandar je prvi otvorio vrata škole na Vračaru i zatekao jeziv prizor. Dr Aleksandar je prvi otvorio vrata škole na Vračaru i zatekao jeziv prizor. Kobnog 3. maja, dečak (13) uzeo je očeve pištolje koje je stavio u ranac, ušao u OŠ "Vlasislav… »
"Ljudi moji, voleo bih da ovo niko nikada nije zabeležio, krv je kapala... " Dr Stijačić prvi ušao u Ribnikar posle masakra
Kurir 31.12.2023
- Svašta sam prošao u životu, ali takav stravičan prizor nikada nisam video... Za dva meseca idem u penziju, ali je ovo definitivno najstrašniji događaj u mojoj dugogodišnjoj karijeri. Ovim rečima za Kurir počinje ispovest dr Aleksandar Stijačić, lekar… »
Vesti dana »
Tropski talas u Srbiji: Sombor i Kikinda najtopliji sa 37 stepeni, slede Novi Sad, Beograd, Palić sa 36, na Kopaoniku 21
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 27 povezanih
Sibiha: Ukrajini hitno potrebni dodatni sistemi protivvazdušne i raketne odbrane
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane
Požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu stavljen pod kontrolu
N1 Info pre 3 minutajoš 22 povezane
Pogledajte šta Španci stavljaju u more da im migranti ne bi ulazili u zemlju
Telegraf pre 8 minutajoš 23 povezane
UEFA reagovala zbog poraza Infatnina i traži odgovornost: Ne možemo nastaviti sa tajnim planovima
Nova pre 1 satjoš 32 povezane