Povezane vesti
"Bilo je kao u horor filmu, iza vrata se čulo zapomaganje i jaukanje...": Dr Stijačić prvi ušao u Ribnikar posle masakra
Mondo 31.12.2023
Dr Aleksandar je prvi otvorio vrata škole na Vračaru i zatekao jeziv prizor. Dr Aleksandar je prvi otvorio vrata škole na Vračaru i zatekao jeziv prizor. Kobnog 3. maja, dečak (13) uzeo je očeve pištolje koje je stavio u ranac, ušao u OŠ "Vlasislav… »
"Ljudi moji, voleo bih da ovo niko nikada nije zabeležio, krv je kapala... " Dr Stijačić prvi ušao u Ribnikar posle masakra
Kurir 31.12.2023
- Svašta sam prošao u životu, ali takav stravičan prizor nikada nisam video... Za dva meseca idem u penziju, ali je ovo definitivno najstrašniji događaj u mojoj dugogodišnjoj karijeri. Ovim rečima za Kurir počinje ispovest dr Aleksandar Stijačić, lekar… »
Vesti dana »
Prenos, Srbija - Mađarska: Vaterpolo drama u borbi za zlato na Evropskom prvenstvu!
Večernje novosti pre 8 minutajoš 75 povezanih
Pet godina nakon renoviranja, obrušio se deo fasade: ko je kriv za incident u prokupačkoj Gimnaziji (FOTO)
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana
Advokatska komora Srbije o izjavi Vučića: Nedostojan i neprihvatljiv napad na advokaturu
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih
Roditelji ubijenog mladića u Mineapolisu: Snimci sa terena osporili tvrdnje zvaničnika da je agent ICE-a pucao u samoodbrani
Insajder pre 2 satajoš 34 povezane