Povezane vesti
"Bilo je kao u horor filmu, iza vrata se čulo zapomaganje i jaukanje...": Dr Stijačić prvi ušao u Ribnikar posle masakra
Mondo 31.12.2023
Dr Aleksandar je prvi otvorio vrata škole na Vračaru i zatekao jeziv prizor. Dr Aleksandar je prvi otvorio vrata škole na Vračaru i zatekao jeziv prizor. Kobnog 3. maja, dečak (13) uzeo je očeve pištolje koje je stavio u ranac, ušao u OŠ "Vlasislav… »
"Ljudi moji, voleo bih da ovo niko nikada nije zabeležio, krv je kapala... " Dr Stijačić prvi ušao u Ribnikar posle masakra
Kurir 31.12.2023
- Svašta sam prošao u životu, ali takav stravičan prizor nikada nisam video... Za dva meseca idem u penziju, ali je ovo definitivno najstrašniji događaj u mojoj dugogodišnjoj karijeri. Ovim rečima za Kurir počinje ispovest dr Aleksandar Stijačić, lekar… »
Vesti dana »

"Ovo je sjajno, nestvarno, srećan sam što je ovo budućnost moje dece" Građani oduševljeni novim auto-putem, provozali se novom deonicom: Sada je sve drugačije!
Kurir pre 15 minutajoš 33 povezane

Broj žrtava poplava u Teksasu porastao na 59, među nestalima i 27 devojčica iz kampa
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 36 povezanih

Vek i po od Nevesinjske puške, Dodik: RS mora da ispoštuje zavet ustanika /foto/
Sputnik pre 3 satajoš 27 povezanih