Povezane vesti
"Mi smo društvene životinje": Dalaj lama: Uprkos brojnim izazovima, možemo da stvaramo bolji svet
Blic 31.12.2023
Uprkos brojnim izazovima sa kojima se danas suočavamo, otimista sam da svi možemo da radimo na tome da vodimo smislenije živote i stvaramo bolji svet, istakao je tibetanski duhovni vođa dalaj lama u novogodišnjoj poruci. On je naveo da, kao ljudska… »
Dalaj lama optimista: Uprkos brojnim izazovima, možemo da stvaramo bolji svet
Euronews 31.12.2023
Uprkos brojnim izazovima sa kojima se danas suočavamo, optimista sam da svi možemo da radimo na tome da vodimo smislenije živote i stvaramo bolji svet, istakao je tibetanski duhovni vođa dalaj lama u novogodišnjoj poruci. On je naveo da kao ljudska… »
Vesti dana »

BFMI: Vučićev plan se odvija ispred nosa EU – govore o slobodama medija, a novinaru zabranjeno izveštavanje
N1 Info pre 46 minutajoš 24 povezane

Završen skup ispred Devete gimnazije: Roditelji kažu – ako bude potrebe, okupiće se ponovo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

Porastao broj žrtava požara u Barajevu: U Domu za stare stradalo osam osoba, u bolnici preminule još tri žene
NIN pre 46 minutajoš 16 povezanih

Curenje podataka iz Bele kuće: Šta je aplikacija Signal i koliko je bezbedna
Južne vesti pre 1 satjoš 21 povezana

Da li Srbiji prete poplave: Kiša ne prestaje, potop tek sledi, a RHMZ nastavlja da upozorava: "Mogu dostići upozoravajuće nivoe"
Blic pre 34 minutajoš 21 povezana