Povezane vesti
Šire se izraelske vojne operacije u Khan Younisu i centralnim dijelovima Pojasa
Al Jazeera 31.12.2023
Posljednjih sati se šire se izraelske vojne operacije, posebno u Khan Younisu, ali i po centralnim pokrajinama Pojasa Gaze, javlja Al Jazeerin Tarek Abu Azzoum. U Khan Younisu je izvršeno više napada na stambene zgrade, a do ovog trenutka je samo u tom… »
Zračni napadi širom Gaze, Al-Qassam brigade napadaju izraelsku artiljeriju
Al Jazeera 31.12.2023
Izraelske snage izvele su napade na dva izbjeglička kampa: Megazi i Bureij u centralnom dijelu Pojasa Gaze. Stambena područja u Khan Younisu takođe su bila mete napada, kao i grad Deir el-Balah na istoku. Najmanje 64 Palestinca ubijena su u bombardovanju… »
Glad u Pojasu Gaze, šokantni izvještaji sa sjevera
Al Jazeera 31.12.2023
Izraelske snage su izvele napade na dva izbjeglička kampa Maghazi i Bureij u centralnom dijelu Pojasa Gaze. Stambena područja u Khan Younisu su, također, bila mete napada, kao i grad Deir al-Balah na istoku. Najmanje 64 Palestinca ubijena su u… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 34 minutajoš 30 povezanih
Cev puca već treći put za 20 godina: Ovo je mesto havarije zbog koje su stanovnici Zapadne Srbije bez vode
Mondo pre 13 minutajoš 28 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih
Plate rastu, ali ne svima jednako: Leskovčani najsiromašniji u regionu
Rešetka pre 49 minutajoš 26 povezanih