Povezane vesti
Danica Grujičić o nadimku "bum, bum Dana", zabrani pušenja, ali i kolegi Nestoroviću: "ja sam hirurg, navikla sam da…
Blic 31.12.2023
“Kada se osvrnem na protekli period, urađeno je i započeto mnogo. Naravno da uvek može više, ali smo zaista dosta stvari pokrenuli. Meni kao hirurgu koja sam navikla da donosim brze odluke i da ‘sečem’, trebalo je vremena da se naviknem na… »
Danica Grujičić o branimiru nestoroviću! Ministarka otkrila nepoznat detalj: Sarađivali celu karijeru, a pacijentima...
Mondo 31.12.2023
Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić, specijalista neurohirurguje, o njenom bavljenju politikom pored lekarskog poziva. Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić, specijalista neurohirurguje, o njenom bavljenju politikom pored lekarskog… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 58 minutajoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 33 minutajoš 26 povezanih

Preminuo član grupe DNK koja je nastupala kada je izbio stravičan požar u Kočanima
Nova pre 33 minutajoš 186 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 51 minutajoš 22 povezane