Povezane vesti
Danica Grujičić o nadimku "bum, bum Dana", zabrani pušenja, ali i kolegi Nestoroviću: "ja sam hirurg, navikla sam da…
Blic 31.12.2023
“Kada se osvrnem na protekli period, urađeno je i započeto mnogo. Naravno da uvek može više, ali smo zaista dosta stvari pokrenuli. Meni kao hirurgu koja sam navikla da donosim brze odluke i da ‘sečem’, trebalo je vremena da se naviknem na… »
Danica Grujičić o branimiru nestoroviću! Ministarka otkrila nepoznat detalj: Sarađivali celu karijeru, a pacijentima...
Mondo 31.12.2023
Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić, specijalista neurohirurguje, o njenom bavljenju politikom pored lekarskog poziva. Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić, specijalista neurohirurguje, o njenom bavljenju politikom pored lekarskog… »
Vesti dana »

Da li je baš ovo oružje korišćeno protiv građana? Vozilo s velikom crnom kutijom na krovu ubrzano napušta Beograd, snimak kruži društvenim mrežama VIDEO
Nova pre 34 minutajoš 56 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napustili Pionirski park
N1 Info pre 17 minutajoš 27 povezanih

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna; Dan žalosti u utorak
RTV pre 10 minutajoš 30 povezanih