Povezane vesti
Danica Grujičić o nadimku "bum, bum Dana", zabrani pušenja, ali i kolegi Nestoroviću: "ja sam hirurg, navikla sam da…
Blic 31.12.2023
“Kada se osvrnem na protekli period, urađeno je i započeto mnogo. Naravno da uvek može više, ali smo zaista dosta stvari pokrenuli. Meni kao hirurgu koja sam navikla da donosim brze odluke i da ‘sečem’, trebalo je vremena da se naviknem na… »
Danica Grujičić o branimiru nestoroviću! Ministarka otkrila nepoznat detalj: Sarađivali celu karijeru, a pacijentima...
Mondo 31.12.2023
Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić, specijalista neurohirurguje, o njenom bavljenju politikom pored lekarskog poziva. Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić, specijalista neurohirurguje, o njenom bavljenju politikom pored lekarskog… »
Vesti dana »
Zrenjanin protiv nasilja: Naprednjaci glumili građane i terorisali opoziciju i sugrađane
Novi magazin pre 47 minutajoš 95 povezanih
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 41 minutajoš 23 povezane
(VIDEO/FOTO) Unutrašnjost obnovljene katedrale Notr Dam: Makron sa medijima u renoviranom zdanju
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Šta je Srbija najviše uvozila, a šta izvozila u prvih deset meseci ove godine?
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih