Povezane vesti
"Zašto tovariti svoju ženu, ako možeš neku drugu za novac": Adam Adaktar šokirao skandaloznom izjavom: "Anđela više…
Blic 31.12.2023
Adam Adaktar, ponovo je progovorio o surogat majkama. On je najpre istakao da njegova deca nisu krštena, jer je želeo da tu odluku donesu sami. - Moja deca nisu krštena, ja sam hteo da ako oni budu hteli, da urade sami. Ali me je Nadalina teatralno… »
Skandalozni intervju adama adaktara: " Zašto bih svoju ženu, ako za novac mogu drugu?!" Ima šok plan za budućnost
Kurir 31.12.2023
Čuveni "bog obrva" Adam Adaktar, koji se proslavio svojim rijaliti-programom kaže da neće da mu se žena porađa u budućnosti jer ne želi da joj se telo deformiše zbog drugog stanja, pa planira da ubuduće unajmljuje surogat majku. On tvrdi da žena… »
Vesti dana »
Istragu protiv ministra Beroša pokrenuo evropski tužilac: Mito odbila jedino osoba u KBC Split
N1 Info pre 49 minutajoš 19 povezanih
Novi Sad stao na simboličnih 14 minuta Građani ćutke stajali na ulicama, odali poštu stradalima na Železničkoj stanici
Kurir pre 25 minutajoš 60 povezanih
Ukrajina se bori za oslobađanje cele teritorije; Rusija produbljuje odnose sa Kinom; Tramp: Rat mora da stane
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih