Povezane vesti

Dragana Mirković pomogla jk na početku karijere! Jelena otvoreno sve priznala, a folk je diva je razotkrila skroz: Ona je...

Dragana Mirković pomogla jk na početku karijere! Jelena otvoreno sve priznala, a folk je diva je razotkrila skroz: Ona je...

Kurir 31.12.2023
Gost u 22. finalnoj epizodi " Rame uz rame sa Draganom" je muzička zvezda Jelena Karleuša. Dragana Mirković je muzička zvezda koja je decenijama na estradnoj sceni, a slobodno za sebe može da kaže, da nikada nije bila na meti skandala i uvek se… »
Dragana Mirković u finalnoj epizodi "rame uz rame sa Draganom" otkriva: Kruna moje karijere će biti.. Evo zašto se ugledaju…

Dragana Mirković u finalnoj epizodi "rame uz rame sa Draganom" otkriva: Kruna moje karijere će biti.. Evo zašto se ugledaju…

Kurir 31.12.2023
Dragana Mirković, u 22. finalnoj epizodi emisije " Rame uz rame sa Draganom", koji će se emitovati večeras na Kurir televiziji, otkrila je šta je po njoj kruna njene višedecenijske karijere. Najveća regionalna zvezda je potom priznala šta joj je… »
"Ja sam tu jako zahtevna!" Dragana Mirković otkrila šta joj najveća želja kada je u pitanju serijal, a ovo je kruna njene…

"Ja sam tu jako zahtevna!" Dragana Mirković otkrila šta joj najveća želja kada je u pitanju serijal, a ovo je kruna njene…

Kurir 31.12.2023
Dragana Mirković, u 22. finalnoj epizodi emisije "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom 20 sati na Kurir televiziji, otkrila je šta je po njoj kruna njene višedecenijske karijere. - Svi koncerti do sada, pa čak i oni… »

Vesti dana »