Povezane vesti
Oskudno i lepršavo, kako samo ona ume! Seka Aleksić spremna da napravi haos, a evo šta je otkrila pred sam kraj godine publici…
Kurir 31.12.2023
Seka Aleksić, pojavila se pred sam početak megalomanskog spetakla u hotelu Hajat. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a njen stajling svima je zapao za oko.Imala je lepršavu frizuru, a svi su gledali u njenu odevnu kombinaciju, za koju kako kaže zadužen… »
Neda u sedmoj deceniji pršti od energije! Ukraden zapalila Crnu Goru, publika u transu (video)
Kurir 31.12.2023
Neda Ukraden, nastupa u Crnoj Gori u Petrovcu u jednom luksuznom hotelu. Ona se pojavila u skupoj elegantnoj haljini i već sa prvom pesmom napravila je pošti haos u šali koja je prepuna. Pevačica se pojavila u lila haljini do poda, a izgledala je… »
Ilda Šaulić pred novogodišnji spektakl! Pevačica zablistala u novogodišnjoj noći u crnom, a svi gledali u jedan detalj na…
Kurir 31.12.2023
Ilda Šaulić, za atmosferu u najluđoj novogodišnjoj noći biće u grandioznom hotelu Hilton. Pevačica je pred sam početak svog nastupa, zastala i pozirala pripadnicima sedme sile.Sudeći po fotografijama pevačica je izuzetno raspoložena, a osmeh sa lica nije… »
Vesti dana »
Putin i Lukašenko prate vežbe nuklearnih snaga: Nikome ne pretimo, ali smo spremni da branimo zemlju od Bresta do Vladivostoka
RTS pre 32 minutajoš 32 povezane
Lazić o pucnjavi u restoranu na Novom Beogradu: Policija nije u stanju da izađe na kraj sa "reketiranjem"
N1 Info pre 12 minutajoš 59 povezanih
Izgorela četiri splava kod Ade Ciganlije, vatrogasci uspeli da spasu dva
Insajder pre 57 minutajoš 26 povezanih
SRCE: Marta Kos bi morala da zna da novi zakoni nisu put ka slobodnim izborima
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Stav dana: Da li približavanje Srbije i Ukrajine menja spoljnopolitički balans?
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 48 povezanih