Повезане вести

Оскудно и лепршаво, како само она уме! Сека Алексић спремна да направи хаос, а ево шта је открила пред сам крај године публици…

Оскудно и лепршаво, како само она уме! Сека Алексић спремна да направи хаос, а ево шта је открила пред сам крај године публици…

Курир 31.12.2023
Сека Алексић, појавила се пред сам почетак мегаломанског спетакла у хотелу Хајат. Певачица није скидала осмех са лица, а њен стајлинг свима је запао за око.Имала је лепршаву фризуру, а сви су гледали у њену одевну комбинацију… »
Неда у седмој деценији пршти од енергије! Украден запалила Црну Гору, публика у трансу (видео)

Неда у седмој деценији пршти од енергије! Украден запалила Црну Гору, публика у трансу (видео)

Курир 31.12.2023
Неда Украден, наступа у Црној Гори у Петровцу у једном луксузном хотелу. Она се појавила у скупој елегантној хаљини и већ са првом песмом направила је пошти хаос у шали која је препуна. Певачица се појавила у лила хаљини до… »
Илда Шаулић пред новогодишњи спектакл! Певачица заблистала у новогодишњој ноћи у црном, а сви гледали у један детаљ на…

Илда Шаулић пред новогодишњи спектакл! Певачица заблистала у новогодишњој ноћи у црном, а сви гледали у један детаљ на…

Курир 31.12.2023
Илда Шаулић, за атмосферу у најлуђој новогодишњој ноћи биће у грандиозном хотелу Хилтон. Певачица је пред сам почетак свог наступа, застала и позирала припадницима седме силе.Судећи по фотографијама певачица је изузетно… »

Вести дана »