Повезане вести
Ултра кратка хаљина, а око врата прави дијаманти: Јована Јеремић са дечком Драганом слави Нову годину и не крије срећу…
Блиц 31.12.2023
Јована Јеремић и бизнисмен Драган Станковић стигли су вечерас у Сава Центар где ће Нову годину дочекати уз песме Александре Пријовић. Водитељка Пинк телевизије Јована Јеремић блистала је у ултра краткој љубичастој хаљини, која… »
Јована Јеремић шокира и у новогодишњој ноћи! Дошла заједно са новим дечком, па патосирала: Драган воли да ми...
Курир 31.12.2023
Јована Јеремић и бизнисмен Драган Станковић ће такође прославити Нову годину у Сава Центру уз песме Александре Пријовић. Она је истакла да њен партнер није јавна личност и да неће давати изјаве нити се сликати. -Заједно смо се… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Н1 Инфо пре 49 минутајош 13 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 4 минутајош 15 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона за шверц из Белорусије
Н1 Инфо пре 29 минутајош 14 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 34 минутајош 22 повезане
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 1 сатјош 15 повезаних