Povezane vesti
Dačić otkriva: U februaru sledi udar zbog Kosova i Metohije
Pravda 01.01.2024
Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je za Tanjug da se može očekivati da će se u februaru koncentrisati pritisak na Srbiju po pitanju Kosova i Metohije. Dačić je to rekao u intervjuu za Tanjug, u kojem je… »
"Ponavljanje izbora u Beogradu nije rešenje": Dačić: Koncentracija pritisaka na Srbiju po pitanju KiM u februaru
Blic 01.01.2024
Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da se može očekivati da će se u februaru koncentrisati pritisak na Srbiju po pitanju Kosova i Metohije. Dačić je to rekao u intervjuu za Tanjug, u kojem je govorio o… »
Dačić: Koncentracija pritisaka na Srbiju po pitanju KiM u februaru
Euronews 01.01.2024
Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da se može očekivati da će se u februaru koncentrisati pritisak na Srbiju po pitanju Kosova i Metohije. Dačić je to rekao u intervjuu za Tanjug, u kojem je govorio o… »
Vesti dana »
Pucnjava u blizini Bele kuće, upucana dva pripadnika Nacionalne garde (FOTO)
N1 Info pre 30 minutajoš 37 povezanih
Poslanici raspravljali o budžetu, izmenama Zakona o vojsci – početak sednice kasnio zbog incidenta
RTS pre 2 satajoš 39 povezanih
Profesorka Kleut, na skupu podrške: Vi ste moj Senat (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 15 povezanih
Pogledajte tabelu Evrolige posle velike pobede Zvezde nad Olimpijakosom: Ponovo su se vratili na sam vrh!
Telegraf pre 1 satjoš 117 povezanih
Katastrofalan požar u neboderima Hongkonga, stradalo najmanje 36 osoba
Vreme pre 4 minutajoš 35 povezanih