Повезане вести
ВИДЕО Јокићевог пријатеља ујео пас, са 21 шавом дошао на тренинг и испричао да је пијан зачикавао животињу
Нова 01.01.2024
Амерички кошаркаш Арон Гордон није могао много да се сврти у месту. Крилни центар Денвер Нагетса и саиграч Николе Јокића из екипе шампиона НБА лиге недавно је имао инцидент у ком су га изуједали пси. За Божић је доживео неприлику… »
Откривени детаљи - Гордона изуједао његов ротвајлер
Спортске.нет 01.01.2024
Кошаркаш Денвер Нагетса Арон Гордон открио је детаље инцидента у ком га је изуједао пас. Звезда актуелног шампиона НБА лиге потврдила је да се ради о његовом ротвајлеру. "Ја волим псе. Одрастао сам уз псе целог живота. Али… »
"Мало ме срамота да кажем!" Јокићев саиграч се напио за Божић, па га унаказио његов пас! Ево шта се десило....
Мондо 01.01.2024
Арон Гордон признао шта се десило у божићној ноћи. Арон Гордон признао шта се десило у божићној ноћи. Кошаркаш Денвера Арон Гордон биће неко време ван паркета и неће моћи да помогне Николи Јокићу и осталим саиграчима пошто се… »
Вести дана »
Годину дана од напада на студенте ФДУ: Колоне се спојиле код Палате правде, крећу се ка РТС-у
Данас пре 5 минутајош 38 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Американцима о НИС-у, за 48 сати више информација
Еуроневс пре 1 сатјош 23 повезане
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији и снежне падавине у Хрватској 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 6 минутајош 25 повезаних
Нова.рс: Младић који је упуцан на Новом Београду вођа навијача Партизана
Н1 Инфо пре 31 минутајош 39 повезаних