Повезане вести

ВИДЕО Јокићевог пријатеља ујео пас, са 21 шавом дошао на тренинг и испричао да је пијан зачикавао животињу

ВИДЕО Јокићевог пријатеља ујео пас, са 21 шавом дошао на тренинг и испричао да је пијан зачикавао животињу

Нова 01.01.2024
Амерички кошаркаш Арон Гордон није могао много да се сврти у месту. Крилни центар Денвер Нагетса и саиграч Николе Јокића из екипе шампиона НБА лиге недавно је имао инцидент у ком су га изуједали пси. За Божић је доживео неприлику… »
Откривени детаљи - Гордона изуједао његов ротвајлер

Откривени детаљи - Гордона изуједао његов ротвајлер

Спортске.нет 01.01.2024
Кошаркаш Денвер Нагетса Арон Гордон открио је детаље инцидента у ком га је изуједао пас. Звезда актуелног шампиона НБА лиге потврдила је да се ради о његовом ротвајлеру. "Ја волим псе. Одрастао сам уз псе целог живота. Али… »
"Мало ме срамота да кажем!" Јокићев саиграч се напио за Божић, па га унаказио његов пас! Ево шта се десило....

"Мало ме срамота да кажем!" Јокићев саиграч се напио за Божић, па га унаказио његов пас! Ево шта се десило....

Мондо 01.01.2024
Арон Гордон признао шта се десило у божићној ноћи. Арон Гордон признао шта се десило у божићној ноћи. Кошаркаш Денвера Арон Гордон биће неко време ван паркета и неће моћи да помогне Николи Јокићу и осталим саиграчима пошто се… »

Вести дана »