Povezane vesti

VIDEO Jokićevog prijatelja ujeo pas, sa 21 šavom došao na trening i ispričao da je pijan začikavao životinju

VIDEO Jokićevog prijatelja ujeo pas, sa 21 šavom došao na trening i ispričao da je pijan začikavao životinju

Nova 01.01.2024
Američki košarkaš Aron Gordon nije mogao mnogo da se svrti u mestu. Krilni centar Denver Nagetsa i saigrač Nikole Jokića iz ekipe šampiona NBA lige nedavno je imao incident u kom su ga izujedali psi. Za Božić je doživeo nepriliku kakva ponekad… »
Evo zašto je pas izujedao košarkaša denvera: Saigrač Nikole Jokića otkrio detalje jezivog napada rotvajlera u kući

Evo zašto je pas izujedao košarkaša denvera: Saigrač Nikole Jokića otkrio detalje jezivog napada rotvajlera u kući

Večernje novosti 01.01.2024
Košarkaš Denver Nagetsa Aron Gordon otkrio je detalje incidenta u kom ga je izujedao pas. Foto: Printskrin Zvezda aktuelnog šampiona NBA lige potvrdila je da se radi o njegovom rotvajleru. "Ja volim pse. Odrastao sam uz pse celog života. Ali, pošto… »
Otkriveni detalji - Gordona izujedao njegov rotvajler

Otkriveni detalji - Gordona izujedao njegov rotvajler

Sportske.net 01.01.2024
Košarkaš Denver Nagetsa Aron Gordon otkrio je detalje incidenta u kom ga je izujedao pas. Zvezda aktuelnog šampiona NBA lige potvrdila je da se radi o njegovom rotvajleru. "Ja volim pse. Odrastao sam uz pse celog života. Ali, pošto smo toliko na… »
"Malo me sramota da kažem!" Jokićev saigrač se napio za Božić, pa ga unakazio njegov pas! Evo šta se desilo....

"Malo me sramota da kažem!" Jokićev saigrač se napio za Božić, pa ga unakazio njegov pas! Evo šta se desilo....

Mondo 01.01.2024
Aron Gordon priznao šta se desilo u božićnoj noći. Aron Gordon priznao šta se desilo u božićnoj noći. Košarkaš Denvera Aron Gordon biće neko vreme van parketa i neće moći da pomogne Nikoli Jokiću i ostalim saigračima pošto se "previše… »

Vesti dana »