Повезане вести
„Ударила ме је стакленом флашом, тада сам узео пиштољ“: Нови детаљи насиља и пуцњаве на Вождовцу у новогодшњој ноћи…
Нова 01.01.2024
Мушкарац К.М. (38) након свађе и туче са девојком почео је у да пуца по стану на Вождовцу. Према информацијама, он је признао да је „полудео када га је ударила флашом по глави. Тада је узео гасни пиштољ из фиоке и почео да пуца… »
"Узео сам пиштољ када ме је ударила флашом по глави": Нови детаљи драме на Вождовцу: Младић и девојка се потукли после…
Блиц 01.01.2024
Мушкарац К. М. (38) након свађе и туче са девојком почео је у да пуца по стану на Вождовцу. Како се сазнаје, он је признао да је "полудео" када га је ударила флашом по глави. Тада је узео гасни пиштољ из фиоке и почео да пуца по… »
Драма у новогодишњој ноћи на Вождовцу! Мушкарац пуцао из гасног пиштоља у стану: Комшије чуле запомагање
Мондо 01.01.2024
Мушкарац је у стану на Вождовцу пуцао из гасног пиштоља. Мушкарац је у стану на Вождовцу пуцао из гасног пиштоља. Полицију на Вождовцу само сат након поноћи позвали су станари једне зграде и рекли да чују свађу, запомагање и… »
"Ударила ме је стакленом флашом у главу, тада сам узео пиштољ": Нови детаљи насиља и пуцњаве на Вождовцу
Телеграф 01.01.2024
Мушкарац је примљен у болницу са повредом главе, а затим одведен у полицију. Мушкарац К.М. (38) након свађе и туче са девојком почео је у да пуца по стану на Вождовцу, сазнаје "Телеграф.рс". Према нашим информацијама, он је… »
Драма у новогодишњој ноћи на Вождовцу: Комшије чуле запомагање: Младић и девојка се посвађали, он запуцао из гасног пиштоља…
Блиц 01.01.2024
Полицију на Вождовцу само сат након поноћи позвали су станари једне зграде и рекли да чују свађу, запомагање и пуцњаву. Незванично, у стану је полиција затекла младића и девојку. Они су рекли да су се посвађали, па је К. М… »
Драма у новогодишњој ноћи на Вождовцу: Комшије чуле запомагање: Младић и девојка се посвађали, он запуцао из гасног пиштоља…
Блиц 01.01.2024
Полицију на Вождовцу само сат након поноћи позвали су станари једне зграде и рекли да чују свађу, запомагање и пуцњаву. Незванично, у стану је полиција затекла младића и девојку. Они су рекли да су се посвађали, па је К. М… »
Драма на Вождовцу: Након свађе са девојком, запуцао из гасног пиштоља
Телеграф 01.01.2024
Полиција привела К.М. (38). Полицију на Вождовцу само сат након поноћи позвали су станари једне зграде и рекли да чују свађу, запомагање и пуцњаву, сазнаје "Телеграф.рс". Незванично, у стану је полиција затекла младића и… »
Вести дана »

Лукашенко: "Нико неће моћи да баци Русију и Белорусију на колена. Трамп да не покушава..."
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана

Девет месеци од пада надстрешнице: Приведен Момировић, а осумњичен и Весић
BBC News пре 51 минутајош 224 повезане

Правоснажна пресуда Милораду Додику и последице по председнички мандат у Републици Српској
Наслови.аи пре 1 сатјош 93 повезане

Дачић: Кључан допринос полиције у очувању грађанског мира, ЛРАД уређаји враћени у магацине
РТС пре 5 сатијош 26 повезаних

Нове цене горива у Србији: евродизел остаје 196 динара, бензин поскупео на 179 динара
Наслови.аи пре 4 сатијош 29 повезаних