Povezane vesti
„Udarila me je staklenom flašom, tada sam uzeo pištolj“: Novi detalji nasilja i pucnjave na Voždovcu u novogodšnjoj noći…
Nova 01.01.2024
Muškarac K.M. (38) nakon svađe i tuče sa devojkom počeo je u da puca po stanu na Voždovcu. Prema informacijama, on je priznao da je „poludeo kada ga je udarila flašom po glavi. Tada je uzeo gasni pištolj iz fioke i počeo da puca po stanu. Nezvanično… »
"Udarila me je staklenom flašom u glavu, tada sam uzeo pištolj": Novi detalji nasilja i pucnjave na Voždovcu
Telegraf 01.01.2024
Muškarac je primljen u bolnicu sa povredom glave, a zatim odveden u policiju. Muškarac K.M. (38) nakon svađe i tuče sa devojkom počeo je u da puca po stanu na Voždovcu, saznaje "Telegraf.rs". Prema našim informacijama, on je priznao da je "poludeo kada… »
Drama na Voždovcu: Nakon svađe sa devojkom, zapucao iz gasnog pištolja
Telegraf 01.01.2024
Policija privela K.M. (38). Policiju na Voždovcu samo sat nakon ponoći pozvali su stanari jedne zgrade i rekli da čuju svađu, zapomaganje i pucnjavu, saznaje "Telegraf.rs". Nezvanično, u stanu je policija zatekla mladića i devojku. Oni su rekli da su se… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 18 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana