Povezane vesti
Nestanak se pretvorio u novogodišnji zločin Beograđanku u Americi ubio muž, telo iseko i bacio na đubrište jeziva sudbina ane…
Kurir 01.01.2024
Beograđanka Ana Volš (39) nestala je prošle Novogodišnje noći kada je navodno, napustila svoj dom u Kohasetu u američkoj državi Masačusetsu gde je navodno krenula na posao u Vašington, međutim ubrzo je otkriveno da je istina dosta jeziva i da se dogodio… »
"Sin ga je pitao: 'Zašto si mi ubio mamu'" Majka Ane Volš otvorila dušu godinu dana od nestanka ćerke, pa otkrila nove detalje…
Blic 31.12.2023
"Zvao je sinove iz pritvora i svima je čestitao rođendane. Ono što me najviše boli jeste trenutak kada ga je srednji sin upitao: "Zašto si mi ubio mamu?", nakon čega je Brajan zaćutao. Ali moj unuk mu je još tri puta ponovio to pitanje, a njegov odgovor… »
Vesti dana »
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Forbes pre 1 satjoš 25 povezanih
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 47 minutajoš 18 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 44 povezane
CIVICUS snizio ocenu Srbiji: Svrstana u kategoriju „pod represijom“
Stav.life pre 3 satajoš 18 povezanih