Povezane vesti
Kod Osijeka dete teško povređeno prilikom eksplozije petarde
Euronews 01.01.2024
Zbog nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima u novogodišnjoj noći je na području Valpova, nadomak Osijeka, teško povređeno jedno dete, saopštila je danas osječko-baranjska policija. Nesreća se dogodila u vikend naselju kod Ladimirevaca, u nedelju… »
Još jedno dete povređeno zbog petarde: Eksplodirala mu u ruci, hitno prebačen u bolnicu
Telegraf 01.01.2024
Dete je hitno prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek gde su mu konstatovane teške telesne povrede, izvestila je PU osječko-baranjska. U blizini Valpova sinoć je detetu eksplodirala petarda u ruci, usled čega je došlo do povrede šake, piše… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 28 minutajoš 17 povezanih

Protest akademske zajednice ispred Vlade Srbije: Blokirana raskrsnica Nemanjine i Kneza Miloša
Blic pre 3 satajoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 7 minutajoš 37 povezanih

Policija reagovala, učesnici potisnuti: Studenti i građani blokirali zgradu Skupštine grada u Novom Sadu, u toku sednica uz povremeno ometanje
Blic pre 3 minutajoš 34 povezane

Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Politika pre 37 minutajoš 24 povezane