Povezane vesti
„Kažu da ću za dve nedelje stabilno na noge“: Oglasila se Marinika Tepić i poželela građanima srećnu i slobodnu 2024.
Nova 01.01.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i nosilac liste "Srbija protiv nasilja" na parlamentarnim izborima Marinika Tepić poželela je građanima "srećnu i slobodnu 2024. godinu" i prenela da su joj doktori rekli da će za dve nedelje biti… »
Marinika Tepić: Za dve nedelje sam stabilno na nogama, nastavljamo sa oslobađanjem
Beta 01.01.2024
Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu i poručila da će za dve nedelje biti stabilno na nogama i da tada nastavlja "oslobađanje". "Srećna i slobodna 2024. Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i lekarima… »
Marinika Tepić nakon štrajka glađu poručila da se nastavlja 'oslobađanje'
Slobodna Evropa 01.01.2024
Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu i poručila da će za dve nedelje biti stabilno na nogama i da tada nastavlja "oslobađanje". "Srećna i slobodna 2024. Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i lekarima… »
Marinika Tepić: Za dve nedelje sam stabilno na nogama, nastavljamo sa oslobađanjem
Radio sto plus 01.01.2024
“Srećna i slobodna 2024. Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i lekarima koji su se mrštili, ali i razumeli. I kardiologu koji je objasnio da je najjača ‘infuzija’ – u mojoj glavi, u tolikoj rešenosti”, navela je Tepićeva na… »
N1 Info 01.01.2024
Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu i poručila da će za dve nedelje biti stabilno na nogama i da tada nastavlja "oslobađanje". „Srećna i slobodna 2024. Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i… »
Nedeljnik 01.01.2024
Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu i poručila da će za dve nedelje biti stabilno na nogama i da tada nastavlja „oslobađanje“. „Srećna i slobodna 2024. Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i… »
Tepić čestitala Novu godinu, poručuje da „nastavljamo oslobađanje“
Danas 01.01.2024
Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu putem društvene mreže X, navodeći da će za dve nedelje stati na noge, te da se „nastavlja sa oslobađanjem“. Srećna i slobodna 2024.Hvala vam i za brigu i za… »
Tepić: Za dve nedelje sam stabilno na nogama, nastavljamo sa oslobađanjem
Insajder 01.01.2024
Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu i poručila da će za dve nedelje biti stabilno na nogama i da tada "nastavlja oslobađanje". 'Srećna i slobodna 2024. Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i lekarima… »
Novi magazin 01.01.2024
Vesti dana »
Autobus skliznuo s puta, šleperi se sudarili: Sneg i mećava prave haos širom Srbije! (foto, video)
Večernje novosti pre 43 minutajoš 24 povezane
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
Akcija ‘Zastani, Srbijo’ u znak sjećanja na 15 poginulih u Novom Sadu
Al Jazeera pre 4 satijoš 47 povezanih
Rusko ministarstvo: Sve bojeve glave rakete "orešnik" stigle do cilja; ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti
RTS pre 8 minutajoš 42 povezane