Повезане вести
„Кажу да ћу за две недеље стабилно на ноге“: Огласила се Мариника Тепић и пожелела грађанима срећну и слободну 2024.
Нова 01.01.2024
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) и носилац листе "Србија против насиља" на парламентарним изборима Мариника Тепић пожелела је грађанима "срећну и слободну 2024. годину" и пренела да су јој доктори рекли да ће за две… »
Мариника Тепић након штрајка глађу поручила да се наставља 'ослобађање'
Слободна Европа 01.01.2024
Потпредседница странке Слободе и правде Мариника Тепић честитала је Нову годину и поручила да ће за две недеље бити стабилно на ногама и да тада наставља "ослобађање". "Срећна и слободна 2024. Хвала вам и за бригу и за… »
Мариника Тепић: За две недеље сам стабилно на ногама, настављамо са ослобађањем
Радио сто плус 01.01.2024
“Срећна и слободна 2024. Хвала вам и за бригу и за подршку. Хвала и лекарима који су се мрштили, али и разумели. И кардиологу који је објаснио да је најјача ‘инфузија’ – у мојој глави, у толикој решености”, навела је Тепићева на… »
Н1 Инфо 01.01.2024
Потпредседница странке Слободе и правде Мариника Тепић честитала је Нову годину и поручила да ће за две недеље бити стабилно на ногама и да тада наставља "ослобађање". „Срећна и слободна 2024. Хвала вам и за бригу и за… »
Недељник 01.01.2024
Потпредседница странке Слободе и правде Мариника Тепић честитала је Нову годину и поручила да ће за две недеље бити стабилно на ногама и да тада наставља „ослобађање“. „Срећна и слободна 2024. Хвала вам и за бригу и за… »
Тепић честитала Нову годину, поручује да „настављамо ослобађање“
Данас 01.01.2024
Потпредседница странке Слободе и правде Мариника Тепић честитала је Нову годину путем друштвене мреже КС, наводећи да ће за две недеље стати на ноге, те да се „наставља са ослобађањем“. Срећна и слободна 2024.Хвала вам и за… »
Тепић: За две недеље сам стабилно на ногама, настављамо са ослобађањем
Инсајдер 01.01.2024
Потпредседница странке Слободе и правде Мариника Тепић честитала је Нову годину и поручила да ће за две недеље бити стабилно на ногама и да тада "наставља ослобађање". 'Срећна и слободна 2024. Хвала вам и за бригу и за… »
Вести дана »
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 18 минутајош 16 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 2 сатајош 12 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних