Повезане вести

Прва новосадска беба у 2024. години – дечак Милан

Прва новосадска беба у 2024. години – дечак Милан

НовиСад.цом 01.01.2024
Нови Сад – Прва беба рођена у Новом Саду у 2024. години је дечак. Град Нови Сад је, као и прошле године, за прворођену новосадску бебу обезбедио 300.000 динара, а за сву децу, са територије Града, која се роде 1. јануара, по… »
Прва беба рођена у Новом Саду у 2024. је Милан Марић, од Града добио 300.000 РСД

Прва беба рођена у Новом Саду у 2024. је Милан Марић, од Града добио 300.000 РСД

Луфтика 01.01.2024
Милан Марић је прва беба која је рођена у новосадском породилишту Бетанија, а градоначелник Милан Ђурић уручио је поклон од 300.000 динара родитељима прворођене бебе. Ђурић је објаснио да сва друга деца рођена 1. јануара… »
Новосађани ушли у Нову годину уз "Брејкерсе", Цане одушевио присутне изјавом

Новосађани ушли у Нову годину уз "Брејкерсе", Цане одушевио присутне изјавом

Мој Нови Сад 01.01.2024
Партибрејкерси су синоћ наступили у Градићу, на сцени смештеној на Тргу проте Михалџића. Њихов наступ увео је публику у нову 2024. годину, а Цане је једном реченицом све инстант вратио у реалност. – Док се ми данас веселимо и… »
Цане Партибрејкерс: „Док се ми веселимо, не заборавите да неки млади у притвору чекају Нову“

Цане Партибрејкерс: „Док се ми веселимо, не заборавите да неки млади у притвору чекају Нову“

Н1 Инфо 01.01.2024
На сцени смештеној на Тргу проте Михалџића у Новом Саду синоћ су наступили Партибрејкерси. Њихов концерт обележен је поруком коју је фронтмен бренда Зоран Костић Цане поред новогодишњих жеља упутио публици желећи да подсети… »
„Док се ми веселимо, не заборавите…“: Цане је синоћ у Новом Саду рекао реченицу којом нас је вратио у сурову реалност

„Док се ми веселимо, не заборавите…“: Цане је синоћ у Новом Саду рекао реченицу којом нас је вратио у сурову реалност

Цити магазине 01.01.2024
Партибрејкерси су синоћ наступили у Новом Саду, на сцени смештеној на Тргу проте Михалџића. Њихов наступ увео је публику у нову 2024. годину, а Цане је једном реченицом све инстант вратио у реалност. „Док се ми данас веселимо… »

Вести дана »