Povezane vesti

"I moj tata bi sa zvezdom osvojio titulu": Nenad Lalatović u svom stilu pecnuo Baraka Bahara

"I moj tata bi sa zvezdom osvojio titulu": Nenad Lalatović u svom stilu pecnuo Baraka Bahara

Večernje novosti 01.01.2024
Nenad Lalatović, poznat po svojoj otvorenosti i iskrenosti, nije štedeo reči komentarišući trenutnu situaciju u srpskom fudbalu, posebno ističući neočekivan uspon Partizana u jesenjem delu Superlige. FOTO: AP Lalatović, koji se nedavno vratio u… »
I moj tata bi osvojio titulu sa zvezdom! Lalatović "pecnuo" Bahara: Ko iz Izraela pravi razliku u Evropi!?

I moj tata bi osvojio titulu sa zvezdom! Lalatović "pecnuo" Bahara: Ko iz Izraela pravi razliku u Evropi!?

Mondo 01.01.2024
Nenad Lalatović govorio o "večitim" rivalima nakon što je seo na klupu Spartaka. Nenad Lalatović govorio o "večitim" rivalima nakon što je seo na klupu Spartaka. Nenad Lalatović se nedavno vratio u srpski fudbal i od njega smo navikli da uvek… »
Lalatović: Partizan je bolji kolektiv, ali Zvezda će biti prvak

Lalatović: Partizan je bolji kolektiv, ali Zvezda će biti prvak

Sportski žurnal 01.01.2024
Šef struke Subotičana ističe da je zvezda toliko kvalitetnija da bi sa njom i „njegov tata” osvojio titulu. Nenad Lalatović poznat je po tome da uvek govori bez ldake na jeziku. I bez obzira na posledice kaže šta misli. Tako je i ovog puta. - Za… »

Vesti dana »