Povezane vesti
Otkrila sve o 10 godina mlađem izabraniku! Lidija Vukićević nikad ispunjenija - "Ovo je ljubav i inspiracija!"
Mondo 01.01.2024
Lidija Vukićević sumirala je 2023. godinu koja je, kako kaže bila puna lepih trenutaka. Lidija Vukićević sumirala je 2023. godinu koja je, kako kaže bila puna lepih trenutaka. Glumica Lidija Vukićević u više navrata dokazala je da su za nju godine samo… »
"Ovo je ljubav i inspiracija" Lidija Vukićević srećna dočekala 2024: Otkrila detalje o mlađem partneru: Godine me ne zanimaju!…
Kurir 01.01.2024
Lidija Vukićević u novogodišnjem intervjuu sumirala je 2023. godinu sa nama, pa prvi put otvorila dušu o svom trenutnom ljubavnom životu i planovima za 2024. godinu. - Ja ću 2023. da pamtim po zdravlju od Boga. To je najvažniji, to kad imam mogu sve… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Njujork Tajms: Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom
Danas pre 46 minutajoš 4 povezane