Povezane vesti
Češka teniserka Petra Kvitova objavila da je trudna
Politika 01.01.2024
Češka teniserka Petra Kvitova saopštila je da je trudna. „Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu”, navela je 33-godišnja dvostruka grend slem… »
Kvitova objavila da je trudna
Sportski žurnal 01.01.2024
Petra se prošlog jula udala za svog dugogodišnjeg trenera Jiržija Vaneka. Češka teniserka Petra Kvitova saopštila je da je trudna. - Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja… »
Petra Kvitova će na leto postati mama
Sport klub 01.01.2024
Petra Kvitova, dvostruka grend slem šampionka, objavila je da je trudna. „Prvog dana 2024. želim svima da vam poželim srećnu Novu godini i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu“, napisala je tridesettrogodišnja… »
Lepe vesti za Čehinju, Petra Kvitova objavila da je trudna
Sportske.net 01.01.2024
Češka teniserka Petra Kvitova saopštila je da je trudna. "Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu", navela je 33-godišnja dvostruka grend slem… »
Vesti dana »

Rhmz upalio najviši stepen upozorenja: Ovi delovi Srbije se crvene: Sa svakim novom prognozom, toplotni talas se produžava
Blic pre 52 minutajoš 25 povezanih

Meteorit koji je udario u Zemlju stariji od naše planete, tvrde naučnici
BBC News pre 18 minutajoš 8 povezanih