Povezane vesti
Stižu rode: Češka teniserka objavila da čeka bebu sa svojim trenerom
Kurir 01.01.2024
Češka teniserka Petra Kvitova saopštila je da je trudna. "Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu", navela je 33-godišnja dvostruka grend… »
Češka teniserka Petra Kvitova objavila da je trudna
N1 Info 01.01.2024
Češka teniserka Petra Kvitova saopštila je da je trudna. „Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu“, navela je 33-godišnja dvostruka grend… »
Češka teniserka Petra Kvitova objavila da je trudna
Radio sto plus 01.01.2024
“Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu”, navela je 33-godišnja dvostruka grend slem šampionka na društvenim mrežama. Kvitova se… »
Vesti dana »
Vesić zvanično podneo ostavku, Vučić kaže da ga nije naterao, Mitrović mu nudi posao
Jugmedia pre 3 satajoš 68 povezanih
Uživo Amerikanci biraju novog predsednika! Oglasio se Tramp, stigli prvi rezultati izbora, Nacionalna garda na oprezu! (foto, video)
Kurir pre 20 minutajoš 50 povezanih
Uživo ogromne promene na kladionicama! Prvi rezultati izbora šokirali, evo kako stoje Tramp i Kamala: Redovi za glasanje, Nacionalna garda u pripravnosti
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Kriminalna grupa planirala ubistvo luke Bojovića: Četvorica uhapšena sa arsenalom oružja u automobilu na Novom Beogradu! Drugi put za 6 meseci na meti!
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju, do sada saslušano 48 osoba
RTS pre 26 minutajoš 28 povezanih