Povezane vesti
Stižu rode: Češka teniserka objavila da čeka bebu sa svojim trenerom
Kurir 01.01.2024
Češka teniserka Petra Kvitova saopštila je da je trudna. "Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu", navela je 33-godišnja dvostruka grend slem… »
Češka teniserka Petra Kvitova objavila da je trudna
N1 Info 01.01.2024
Češka teniserka Petra Kvitova saopštila je da je trudna. „Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu“, navela je 33-godišnja dvostruka grend slem… »
Češka teniserka Petra Kvitova objavila da je trudna
Radio sto plus 01.01.2024
“Prvog dana 2024. godine želim svima da poželim srećnu Novu godinu i da podelim sa vama uzbudljivu vest da ćemo Jirži i ja ovoga leta dobiti bebu”, navela je 33-godišnja dvostruka grend slem šampionka na društvenim mrežama. Kvitova se prošlog jula udala… »
Vesti dana »

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 35 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Promenljivo oblačno, lokalni pljuskovi i zahlađenje krajem septembra
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 31 povezana

Studenti Filološko-umetničkog fakulteta nastavili blokadu Rektorata u Kragujevcu, policija na kratko bila u zgradi
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 3 satajoš 8 povezanih

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007.
RTV pre 55 minutajoš 18 povezanih